2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27503 بازدید | 278 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس چرا موقعی که داشتم تایم میزاشتم همه گفتن خوبه ؟

قانون اساسی کشور هم ممکنه نیاز به بازنگری داشته باشه و تغییر کنه!

قانون ساختمون که هر ساختمون به ساختمون فرق داره و حتی با تغییر ساکنین نظرات عوض میشه؛ وحی منزل هست؟؟؟ و چون گفتن خوبه دیگه غیرقابل تغییر؟؟

خب الان میبینین مشکل داره؛ تغییرش بدین

انقدرا سخت نیستا....

قانون اساسی کشور هم ممکنه نیاز به بازنگری داشته باشه و تغییر کنه!قانون ساختمون که هر ساختمون به ساخت ...

وقتی ناراضی هستن از بازی بچه ها دوباره تغییر بدم ؟ تازه میگفتن همینم نیاز نیست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
مگه من توقع دارم فقط ؟ کل اهالی ناراضی بودن بچه هاشونو ول میکنن اون روز نزدیک بود دوچرخه‌ یکیشون بخو ...

با حرفاتون کاملا نارحت شدم ومخالفم

امابرام قابل احترامه وسکوت میکنم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

قانونتون اشتباهه دو ساعت وقت بازی برای بچه؟ اونم هوای سرد و تاریک یهو بگید نیان بازی دیگه 

بچه کل زندگیش بازیه 

شما باید قانون بر عکس میذاشتین ساعت‌هایی که بچه ها نباید بیرون بازی کنن رو مشخص میکردین مثلا تایم  ۳ تا ۵ بعدازظهر که تایم استراحته خانواده هاست و تایم نه شب به بعد که تایم خوابه ممنوع

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اتفاقا هست ولی با آرامش

بچه باید شیطونی کنه و هیجاناتش رو تخلیه کنه نمیگم مهارنشده بمونن ولی باید بهشون یه فضای امن و‌سالم‌بدید که بتونن خودشون رو‌تخلیه کنن تا بتونه به آرامش برسه وگرنه اگه تخلیه نشه مجبوره سرکوبش کنه 

یکی تو ساختمون ما۴تا بچه داره من ۷صبح با صدای مدرسه رفتن اونا و کوبیدن در بیدار میشم در طول روزم که هزار بار درو با تمام قدرت میکوبن بعد جالبه این خانم با این همه سر وصدا همیشه از بقیه ی اهالی شاکیه در واقع یه جورایی دست پیشو میگیره..‌‌‌.

بچه تو خونه بازی نکنه همسایه اذیت میشهتو حیاطم بازی نکنه همسایه اذیت میشه؟همسایه چرا نباید درک کنه ب ...

کسی باید درک کنه ک باعث ازار بقیه میشه

ما ساعت دو از سرکار میایم کپه مرگمون رو بذاریم همسایه بالایی یورتمه سواری میکنه

یجوری به اسی میگید انگار خودش شاکی بوده

بقیه همسایه ها شاکی شدن و حق هم داشتن

شماها خودتون حوصله صدای بچتونو ندارید و میفرستیدش تو حیاط که صدای بازیش بغل گوشتون نباشه بعد همسایه ها باید تحمل کنن؟!

اگه راس میگید چرا بچه ها رو نمیبرید داخل اپارتمانتون تا بازی کنن؟!

{ خانم هستم }
2810