2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27507 بازدید | 278 پست
پس معلومه از قوانین بدت میاد و بی نظمی رو دوست داری سوال تاپیکم هم این نبود که مدیر ساختمون ها رو دو ...

همسایه های ما تا ۹ شب تو پارکینگشون بازی میکنن صداشون میاد😰😰

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های بیچاره . خب ساعت نه دیگه وقت خواب نیست اون شاهزاده خانم که چرتش پاره شده باید اینو میدونست . بچه باید انرژیشو خالی کنه خیلی ساعتتون بده الان هوا سرده ساعت پنج تا هفت دیره اونجا خونه اون بچه هام هست این قوانین برای اونا زیادی بی رحمانس مگه پادگانه 

من به خاطر همین کارا آپارتمانمو فروختم رفتم شخصی خریدم هم خودم وهم بچهام درآسایش باشیم تو آپارتمون دیونه شده بودیم صدا ازدردیوار وبالاوپایین میومد یارومیرفت دستشویی سیفونشومیکشیدصداش میومد بااینکه تک واحدی بودی بودولی دیونه خونه بود

بچه های بیچاره . خب ساعت نه دیگه وقت خواب نیست اون شاهزاده خانم که چرتش پاره شده باید اینو میدونست . ...

ساعت ۹ صبح وقت خواب نیست ؟ شاید بنده خدا عین من دیر بیدار. میشه بخاطر بچه های مردم ساعت باید بزاره زود بیدار بشه ؟؟؟؟ خب بچه هاشونو ببرن پارک 

میخواستن قبول نکنن وقتی داشتم قانون میزاشتم چرا هیچی نگفتن ؟ و گفتن خوبه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

چقدر دلم گرفت برای بچه ها 🥲🥺 

بابا یکم صبر و حوصله داشته باشید بچه ان 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
2810