دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینا که میگن بچه بازی میخواد،من خودم پسر دوسال و نیمه دارم تابستون وبهار وقت میذارم هرروز میببرم پارک وخانه ی بازی،زمستون هم باهاش بازی میکنم نقاشی خمیربازی خلاصه وقت میذارم
ولی امان از مادرایی که خودشون حوصله ی بچه رو ندارن صبح تا شب میفرستن تو پله و پارکینگ،بعدم انتظار دارن ما چیزی نگیم
ساختمون قبلی ما وحشی خونه بوداز دست بچه هاشون جوابه جا شدیم راحت شدیم
وای که چقدر بد آپارتمان با مردمی که هنوز فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن.... ماهم دو سه سال همین مشکلا رو داشتیم ساعت مشخص هم گذاشتن برای بازیشون ولی اینقدر پر سروصدا بودن همسایه های اطراف هم اعتراضشون بلند شد دیگه کلا قدغن شد بازی توی حیاط همه راحت شدیم
پس معلومه از قوانین بدت میاد و بی نظمی رو دوست داری سوال تاپیکم هم این نبود که مدیر ساختمون ها رو دو ...
بنظرم برا اینجور چیزا جلسه بزار از هر خانواده حداقل یه نفر حضور داشته باشه اینچیزا رو رای گیری کن حالا صبح ساعت 9 آره ولی ساعت 11 ظهر تا 1 یا 2 معمولا همه بیدارن
بعدازظهرم 5 تا 8 یا 9 فک نکنم موردی داشته باشه آخه فک نکنم کسی باشه بخواد ساعت 8 بگیره بخوابه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕