2777
2789
کدوم مراحل ؟! نوشتن ؟!

نوشتن که بلدی نمیخواد استعداد و قوه تخیل خوب میخواد.

ولی اگه رمانی داری میتونم مراحل چاپشو بهت بگم

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
برا چاپ و اینا میگم که کتاب یا رمان داستانتون چاپ شه وبرگزیپه هستن اینجا؟؟!

راستش فعلا فقط میخوام الان بنویسم 

انشاالله تموم که شد برای انتشارش یا چاپش اقدام میکنم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشتن که بلدی نمیخواد استعداد و قوه تخیل خوب میخواد.ولی اگه رمانی داری میتونم مراحل چاپشو بهت بگم

اوه قوه تخیلمو نگم برات 😅یبار یه دوست داشتم‌، باهم توو حیاط مدرسمون راه میرفتیم بعد بهش گفتم ببین این درختان رو چجوری دست بلند کردن و تسبیح خدا رو میگن 

بنده خدا موند 😂گفت عجب 

نع داستان کوتاه و ..غیره میخواستم بنویسم 

حالا بهمون عنوان دادن در مورد شهید نصرالله نمیدونم چی بنویسم 🤔

اوه قوه تخیلمو نگم برات 😅یبار یه دوست داشتم‌، باهم توو حیاط مدرسمون راه میرفتیم بعد بهش گفتم ببین ا ...

اگه استعدادشو داری خودت و حیف نکن. یه سری آموزش نویسندگی تو یوتیوب هست اونا رو ببین.

داستان رمانتیک و عاشقانه و این چیزا بنویس. نویسنده ی مذهبی بحثش فرق میکنه

اگه استعدادشو داری خودت و حیف نکن. یه سری آموزش نویسندگی تو یوتیوب هست اونا رو ببین.داستان رمانتیک و ...

خودم مذهبیم 

استاد دارم که برام ویسهای بهترین استادای خودش رو میفرسه 

ولی برا این نمیدونم 🤔داستانای مذهبی زیاد نمیشع تخیلیش کرد 

خودم مذهبیم استاد دارم که برام ویسهای بهترین استادای خودش رو میفرسه ولی برا این نمیدونم 🤔داستانای م ...

اصلا داستان مذهبی رو کسی نمیخونه ناراحت نشیا ولی حقیقت اینه که اینجور داستان ها جذاب نیست.

نویسنده ها مظلوم ترین قشر جامعه‌ند. اگه سعی نکنن عامه پسند باشن هیچوقت دیده نمیشن. همینجوریشم کتاباشون فروش نمیره

اصلا داستان مذهبی رو کسی نمیخونه ناراحت نشیا ولی حقیقت اینه که اینجور داستان ها جذاب نیست. نویسنده ه ...

درسته جانم 

اینی که میگم سایت نهاد رهبری گذاشته و مسابقه است یخورده میخوام خودمو بسنجم 

درست گفتین باید عامه رو در نظر گرفت