2777
2789

خانما من شش هفتمه بعد از مثبت شدن ازمایش بتا، رفتم دکتر و اولین چیز برام سونو واژینال نوشت 

من یکم درد پریودی و معده درد و سفت شدن سینه و اینا دارم ولی علایمم خداروشکر طبیعیه

لکه بینی و درد زیادم ندارم ، دکتر خودش گفت واژینال مینویسه که خارج رحمی نباشه خدای نکرده

الان سوال من از شما اینه برم واژینال بدم کار درستیه؟ یه سریا میگن آسیب میرنه و لکه بینی میاره؟ یا صبر کنم دو هفته بعد برم شکمی؟ 

شما چیکار کردین تو بارداری‌تون 

تجربه هاتونو بگین 🙏🏻

من پنج هفته بودم رفتم سونو شکمی مشخص نبود سونو واژینال کرد مشکلی پیش نیومد لکه بینی هم اتفاق نیفتاد

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

زودتر برو که خیالت راحت بشه 

دکتر خودش حواسش هست اگر بد بود نمیگفت

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
قلبش مشخص نمیشه؟ شما انجام دادین؟ تو بارداری؟

قلب از هفته ۶ تا ۸ مشخصه 

من هفته ۸ رفتم سونو شکمی کرد برای قلب

پس واژینال و برای چی رفتین شما گلم

برای اولش که ببینم خارج رحمی نباشه و مشکلی نباشه و دکتر برام ازمایش نوشت که اگر ویتامین لازمه بهم بده

پس واژینال و برای چی رفتین شما گلم

من رفتم دکتر فقط اول سونو شکمی کرد چون دسشویی رفته بودم چیزی ندید بعد مجبور شد وازینال کنه ایندفه دید

برای اولش که ببینم خارج رحمی نباشه و مشکلی نباشه و دکتر برام ازمایش نوشت که اگر ویتامین لازمه بهم بد ...

اهان یعنی شما علایم داشتین؟ میگن خارج رحمی خیلی علایم درد شدید و خونریزی داره

2810