2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
متشکر عزیزم . البته هر دو نظریه در زمان خودش انقلابی و پیشرفته ترین بوده . البرت انیشتین وقتی نظریه ...

خواهش میکنم جانم. استیو هاوکینگ یه جمله ای داره که میگه ممکنه در آینده بر هر آنچه که دانستیم خط بطلان کشیده بشه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

@gerdab    

سلام این کامنت شماست؟؟!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر من میخوام نه با دین بلکه با برهان و علم وجود خدارو بهت ثابت کنم

خدا اصلا در چهارچوب علم قرار نداره خانم

خدا یه موضوع مادی نیست

علم به موضوعات مادی می پردازه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خدا اصلا در چهارچوب علم قرار نداره خانمخدا یه موضوع مادی نیستعلم به موضوعات مادی می پردازه

پس تجربه گرایی! امپریالیسم

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

پس تجربه گرایی! امپریالیسم

چه ربطی داره 

خدایا😩

من اگناستیکم در این حوزه

دقیقامن از جهانی که در اون معجزه رخ بده بیزارمقاعده طببعت هرگزشکسته نمیشهما بر مبنای همین قواعده که ...

عزیزم با کاربری اصلی خودم نسرین درخواست دادم اگر دوست داشتی  قبول کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزم با کاربری اصلی خودم نسرین درخواست دادم اگر دوست داشتی قبول کن .

بالاتر تگتون کردم یه سوال پرسیدم

جواب بدین لطفا!!

بالاتر تگتون کردم یه سوال پرسیدمجواب بدین لطفا!!

آره عزیزم به کاربری گرداب هم دسترسی دارم همون کاربری کا در مورد دعوت پاپ از هاوکینگ براتون گفتم 😂😂😂

کاربری اصلیم اینه . تعلیق بود . درخواست دادم 

آره عزیزم به کاربری گرداب هم دسترسی دارم همون کاربری کا در مورد دعوت پاپ از هاوکینگ براتون گفتم 😂😂 ...

ببخشید

ولی تمایلم رو برای قبول کردن درخواست دوستی از دست دادم

موفق باشین🌺

چه ربطی داره خدایا😩من اگناستیکم در این حوزه

شما ملرم به پاسخگویی به همه خزعبلاتی که در تاپیکتون  پست میشه نیستید .

وقتی با احمق بحث کنی اون دانا نمیشه . تبدیل به دو نادان میشین . 

خب طرف نمرده بوده . چشاش بسته بوده ولی گوشاش کار میکرده .

این حرفا رو پرستارا تو اتاق خودشون یا بخش های دیگه به هم زده بودن 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
اگر دلیل تمام اتفاقاتی که اطرافتون میافته رو روی زمین جستجو کنین خیلی بهتر به نتیجه میرسین تا توی آس ...

کسی که که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که مثل شما خودشو به خواب زده خیرررر فقط مغلطه می‌کنید برای بعضی‌ها بهترین حالت اینه که به آخرت اعتقادی نداشته باشن! ممنون میشم ریپلای نکنید