2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
عزیزم تمام حرفاتون درست ولی خیلی چیزها واقعا دلیل علمی ندارن،من خودم با تمام وجودم با صحتِ عقل دیدم ...

یک سیستم زمانی کارا محسوب میشه که هر بار کلیدش بزنی روشن بشه و کار کنه . آیا تمام بیماران با مشهد رفتن درمان پیدا میکنن ؟ 

استثنا قاعده نیست . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
یک سیستم زمانی کارا محسوب میشه که هر بار کلیدش بزنی روشن بشه و کار کنه . آیا تمام بیماران با مشهد رف ...

دقیقا

من از جهانی که در اون معجزه رخ بده بیزارم

قاعده طببعت هرگزشکسته نمیشه

ما بر مبنای همین قواعده که درمان میکنیم ، هواپیما میسازیم و کشتی می سازیم

این که فکر کنیم قوانین دنیا برای ما و به سود ما شکسته میشه اصلا منصفانه و عاقلانه نیست در حالی که ما همه برابریم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای عبدالمالکی بودن یه مستند خارجی هم دراینمورد هست زندگی پس از مرگ یک واقعیته

تمام فیلمها و مستندهای خارجی حساب شده و جهت فروش ساخته میشن و هیچ هدف دیگری ندارن . کسی که به اون دنیا اعتقاد نداره در موردش فیلم میسازه به نظر ما خیلی هم واقعی . 

یه عده کارشونه خران گریه خر رو نعل کنن . هرچه شما حرفات علمی تر باشه برای گیریه خرها احمقانه تر جلوه ...

دقبقا این میزان از علم‌ستیزی و علم‌گریزی واقعا عجیبه!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

دقیقامن از جهانی که در اون معجزه رخ بده بیزارمقاعده طببعت هرگزشکسته نمیشهما بر مبنای همین قواعده که ...

برای دربند نگاه داشتن یک ملت نیاز به اینگونه عقاید هست 

جهل بشر بی انتها تر از کرانه های آسمان است . 

ممکنه در خواست دوستی منو بپذیرین ؟

ممکنه در خواست دوستی منو بپذیرین ؟

بله 

فقط من خیلی فعال نیستم معمولا

من که از اسرائیل جانبداری نکردممن گفتم جنگ اسرائیل به بهانه محتواییه که در دینشونههر دو طرفم محتواس ...

بالاخره یه حقی تو دنیا هست دیگه. نمیشه که حق با دو طرف باشه. اسراعیل به منطقه بی طرف سازمان ملل حمله کرده وکلی فلسطینی کشته.اونا هم بر اساس دینشون آدم نمیکشن.برای طمع میکشن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بله فقط من خیلی فعال نیستم معمولا

گاه گاهی بتونم باهاتون در تماس باشم برام کافیه .

نوادر وقت ندارن . 

بالاخره یه حقی تو دنیا هست دیگه. نمیشه که حق با دو طرف باشه. اسراعیل به منطقه بی طرف سازمان ملل حمله ...

در جنگ هیچ حقانیت و حقیقتی نیست

من کی گفتم من همه چیز می‌دانم؟من که گفتم راجع به همه چیز تردید و نقد داشته باشین و عمیقا در موردش فک ...

بله باید فکر کرد چون ایمان بدون فکر هم سودی نداره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
گاه گاهی بتونم باهاتون در تماس باشم برام کافیه .نوادر وقت ندارن .

بله مشکلی نیست

فقط جمله دوم رو متوجه نشدم

بله شعار خوبیه ولی هر روز کلی آدم میمیرن

باشه

بکش بیرون دیگه خانم

زبان جنگ زبان ادمای سالم نیست

هر بچه ای با هر هویتی هم در جنگ بمیره یه جنایته

2810