2777
2789
عنوان

یه گوسفند جلو ماشین کشتیم حامله بود

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 40 پست

اخی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

حتی یک درصدم شک داشت نباید میفروخت. شکمش قشنگ بزرگ بود ما که سرمون نمیشد همش احتمال بارداری میدادیم. ...

ماهم یک بار پدر شوهرم برای عید قربان خرید حامله بوده فروشنده الکی گفته چاقه حامله نیست...یعنی تارپز امروز دیگه پدر شوهرم گوسفند ماده نگرفت برای قربانی فقط نر میگیره بسکه دلمون سوخت...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد بجای قربانی کردن، درخت و نهال کاشت...بجای کشتن، زندگی بخشید

قربانی کردن خودش دلیل داره که اینکار رو میکنن

بعد هم اینا نباید گوسفند ماده میخریدن واسه قربانی

وگرنه گوسفند آفریده شده برای قربانی شدن

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
2805

وااااای عزیزم 😭😭😭 

ماهم یبار گرفتیم باردار بود 

بخدا من که توی عمرم دستم به گوسفند نزدم با دیدن شکمش گفتم این بارداره مشخصه ،،بابام‌گفت نه نیست کاه زیاد خورده باد کرده ،،، 

وقتی میخواستن ذبحش کنن گوسفند نمیمومد جلو چسبیده بود به زمین صدا میداد 😭 

هیچوقت یادم نمیره دقیق مثل یه انسان تلاش میکرد که ذبح نشه 

وقتی سرشو بریدن دقیقا بچه اش همینقدر بزرگ بود ،هیچوقت فراموشم نمیشه.

حیوانات خیلی احساس دارن و میفهمن 😭😭😭😭

قربانی کردن خودش دلیل داره که اینکار رو میکننبعد هم اینا نباید گوسفند ماده میخریدن واسه قربانیوگرنه ...

فروشنده گفته بود چون نازا هس میخوام بفروشم. گوشت گوسفندی هم که نزاییده خیلی خوبه میگن. برای همین بابام خریده

وااااای عزیزم 😭😭😭 ماهم یبار گرفتیم باردار بود بخدا من که توی عمرم دستم به گوسفند نزدم با دیدن شکم ...

این گوسفند هم دقیقا همین بود خودشو میکوبید به در دیوار . ما هم تا دیدیم گفتیم بارداره. قشنگ شکمش بزرگ بود. ولی مامانم گفت ابش دادن که سنگین بشه.اب نمک بهش میدن 

شماهم که دیدی قیدش می‌زدیمیبردی یکی دیگه میاوردی اینقدر سماجت به خرج نمیاد این مخصوصا که شک کرده بو ...

به خدا پسر ۷سالم همش میگفت این نی نی داره. می می هاش بزرگ بود پسرم میگفت نی نی داره دنیا بیاد شیر بده.