2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

96 بازدید | 7 پست

سلام 

ببینید یک آقا پسر کارشناسی ارشد حقوق عمومی داره کارش و درآمد ش قطعی هست(انشاالله قاضی یا کارمند یک وزارتخانه)

و به لحاظ شخصیت و خانواده مشکلی نداره 

ی خونه کوچیک و ماشین داره

فقط یک مشکلی داره اونم اینه که یکم بچه ساله چند ماه دیگه میشه ۲۴ سالش خب سنش خیلی کمه 

به نظرتون اگر این به خواستگاری یک شخص دانشجو برود امکان قبولی وجود دارد یا احتمالأ بخاطر سن کمش ردش می‌کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چه لزومی داره این بچه سال ازدواج کنه ؟ 3 سال بعد ازدواج کنه

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

اگر اون پسر به شکل درست آموزش دیده باشه سنش اتفاقا گذشته،،، ولی نکته مهم اینه که باید جدا از مدرسه 

تربیت شده باشه در هر ساعت از زندگیش تعلیم دیده باشه

تو همه زمینه ها

آره سنش خیلی کمه والا منو همسرمم تو سن کم ازدواج کردیم و همسرم پشیمون شد و بهم خیانت کرد کاش آقایون یه کم ثبات داشتن و وفادارتر بودن حس میکنم تازه ۳۰سالگی کامل میشن البته ک انشاالله مورد شمااینطور نباشه همه مثه هم نیستن