2777
2789
عنوان

جواب این سوال

73 بازدید | 12 پست

جواب این سوال میشه بله چون در هر دو کلاس نصف دانش آموزان غایب آن؟؟؟ 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه خیر

چرا اخه یک دوم هر کلاس غایبه دیگه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چرا اخه یک دوم هر کلاس غایبه دیگه

نصف کلاس ۳۰ نفر میشه ۱۵

نصف کلاس ۴۰ نفر میشه ۲۰

پس هردو کلاس برابر نیست 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
مسلما برابر نیستن نسبت غایبین و حاضرین برابره اما تعداد غایبین در کلاس اول ۱۵ نفر در کلاس دوم ۲۰ نفر ...

آخه اینا درسشون در کسر هست گفتم شاید مبناش بشه    یک دوم

آخه اینا درسشون در کسر هست گفتم شاید مبناش بشه یک دوم

گفته تعداد

تعداد برابر نیست 

همون جواب منو بنویسی میفهمه کسر هارو یاد گرفته مفهوم رو درک کرده جواب درست سوالم میدونه 

کاربری دست