2777
2789
عنوان

به نظرتون من عادی ام حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب داشت به یکی عکس می‌فرستاد از سرکار دیر میاد خونه اخلاقش عوض شده

خب بهش بگو که جرا دیرمیاد خونه و چرا اخلاقش عوض شده؟؟ولی شما اصلا عادی نیستی دوستش داری بعدش میزاری خیلی راحت خیانت کنه من اگه حای شما بدم به ۱۰قسمت مساوی تقسیمش میکردم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب بهش بگو که جرا دیرمیاد خونه و چرا اخلاقش عوض شده؟؟ولی شما اصلا عادی نیستی دوستش داری بعدش میزاری ...

الکی میگه مدیرمون عوض شده ساعت کاری رو عوض کرده دیگه من دیرتر میام خونه کلا من ترسواام هیچ کاری نمیتونم کنم فقط استرس میگیرم

من نمیتونم خیانت کنم چون فقط شوهرمو دوست دارم

مزاح کردم عزیز ولی کسی که بهت خیانت می‌کنه دوستت نداره و این عشق یه طرفه تهش به خاتمه رسیدنه یا برید پیش مشاور حتما برای ترمیم این رابطه آسیب دیده یا تا وقتی این آقا علنا بهتون اعلام کنه بخاد ازت جدا بشه تحمل کنی و تهش با هزار فکر که من چیم از بقیه کمتر بود و چی کم گذاشتم زندگیشو ترک کنید 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
الکی میگه مدیرمون عوض شده ساعت کاری رو عوض کرده دیگه من دیرتر میام خونه کلا من ترسواام هیچ کاری نمیت ...

هیچکس بدون دلیل خیانت نمیکنه ببین تو زندگیت کجا واسش کم گذاشتی

مزاح کردم عزیز ولی کسی که بهت خیانت می‌کنه دوستت نداره و این عشق یه طرفه تهش به خاتمه رسیدنه یا برید ...

آخه شوهرم منو دوست داره ، دوست نداره من برم فقط برای هوس و خوشگذرانی اینکارارو میکنه

هیچکس بدون دلیل خیانت نمیکنه ببین تو زندگیت کجا واسش کم گذاشتی

😑😑😐😐😐😐😐😐😐

واقعاََ که... 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خودت که کم عقلی و بحثی نیست اما لطفا به شعور خانم های اینجا توهین نکن

شما شعور داری نظر نده من نظر و راهنمایی بقیه رو خواستم شما لطفاً بفرمایید بیرون اینجا سایت عمومی شما کم عقلی که نظر بیخود میدی

آخه شوهرم منو دوست داره ، دوست نداره من برم فقط برای هوس و خوشگذرانی اینکارارو میکنه

نمی‌دونم چی بگم

ولی برای خودت و زن بودنت ارزش قائل باش اگه دوست داری زندگیتو براش بجنگ نه اینکه انقد راحت وا بدی

الان کلی بیماری ایدز و اچ پی وی زیاد شده از کجا معلوم فردا روزی شما از همسرت نگیری

همه چیز فقط دوست داشتن نیست تعهده وفاداریه  که رابطه رو محکم میکنه

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

راستش من این قبول ندارم کسی که واقعا زن و زندگیشو دوست داشته دنبال کسی دیگه نمیره عشق و حالش بازنشه نه با ناموس مردم

2810