2777
2789
عنوان

دانشگاهم بخاطر اتفاقات دیروز حوصله سر کلاس رفتن ندارم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 46 پست
دقیقا این خانم بیشتر خواهان اکسه تا نامزد

دلم نمیخواد قضاوت کنم ولی با تاپیک هاشون دارن این را القا میکنن 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

روابط خارج از اخلاق را تبلیغ میکنید ،هم شما هم پسر عموتون پای انتخابتون باید بمونید ، قدم زدن و چیزی ...

حالا شما صد بارم به این خانوم بگین فایده ای نداره مگه دیروز همین حرفا رو بهش نزدیم الان میگه دوستم به خانواده ام  گفته در صورتی که دیروز در جواب یکی از کاربرا گفت خودم به نامزدم میگم ب نظر میرسه ایشون دنبال دیده شدن تو سایتن.  

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در حد معمولی دوستی عادی من ایرادی نمیبینم اگه بدون دلیل باشه مثلا همکلاسی یا همکار

اگه ایرادی نمیبینی پس چرا به نامزدت نمیگی در جریان باشه بگو تو دانشگاه با پارتنر قبلیم قدم میزنم و میرم کافه دانشگاه ایرادیم نمیبینم😐

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
نی نی سایت شده خونه فساد و روابط خارج عرفمن اصلا مذهبی نیستم حتی نمازم نمیخونم که الان بعضیا فکر کنن ...

دقیقا من هم حرفم اینه ، خیانت چیز عجیب غریبی نیست

در نظر من  همین قدم زدن هم خیانته 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

باتوجه به تاپیک هاشون اون پسرعمو شون اکس خودشهاون دوست دختر سابق هم خودشه

پسر عمه ش متاهله و باهاش دوسته

بعد خودشم داره عقد میکنع؟؟؟؟؟

عجب بابا

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه ایرادی نمیبینی پس چرا به نامزدت نمیگی در جریان باشه بگو تو دانشگاه با پارتنر قبلیم قدم میزنم و م ...

دیروز گف خودم به نامزدم میگم الان میگه دوستم رفته گفته😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
دقیقا من هم حرفم اینه ، خیانت چیز عجیب غریبی نیست در نظر من همین قدم زدن هم خیانته

افرین

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

احتمالا همینطوره ، 

یا اینکه ما با یه سناریوی فرضی طرفیم و استاتری  باز قصد داره با داستان های فیک اذیت کنه 

حالا شما صد بارم به این خانوم بگین فایده ای نداره مگه دیروز همین حرفا رو بهش نزدیم الان میگه دوستم ب ...

با جمله اخرتون کاملا موافقم 

احتمالا همینطوره ، یا اینکه ما با یه سناریوی فرضی طرفیم و استاتری باز قصد داره با داستان های فیک اذ ...

فرضی نیست ادم ها عوضی شدن

همکار خودم با وجود شوهر هیات علمی رسمی با یک پسر محرد که پنح سال از خودش کوچیکتره دوست شده

به شوهرش میگه اقا بزرگه به دوست پسرش میگه اقا کوچیکه

دختر پونزده ساله هم داره

فرضی نیست ادم ها عوضی شدنهمکار خودم با وجود شوهر هیات علمی رسمی با یک پسر محرد که پنح سال از خودش کو ...

بله ،متاسفانه با دنیا و ادم های بی رحمی طرف هستیم 

کارت اشتباه بوده تو فقط به عنوان یه دوست معمولی دیدیش اطرافیانم این فکرو نمیکنن که مواظب رفتارت تو دانشگاه باش چون به عنوان آدمی که نامزد داری و متعهدی خیلی زیر نظر میگیرنت چون خودم متاهل و دانشجوام تجربه دارم که میگم کلاستم حتما برو دم میانترمه شاید اساتید چیزی بگن بدردت بخوره

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡