2777
2789
عنوان

چطور این عروس اینقدددر خوش انرژیه😧🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 89 پست
والا وقتی یه شوهر تنبل بی عرضه داری برای هر چیز کوچیکی قدرت تصمیم گیری نداره یا کم درکه از یه زن شاد ...

چقدر زنهایی که مرد زندگیشون بلده باهاشون چطور صحبت کنه، چطور رفتار کنه خوشبختن

به نظر من خوشبختی واقعی داشتن یه همراه خوبه تو مسیر زندگی

وقتی یه همسر پرخاشگر و بد دهن داشته باشی که هیییچ وقت نمیتونه بدون فحش دادن باهات صحبت کنه؟؟ چه روحیه و انگیزه ای می مونه واسه آدم؟ 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوری بودم همزمان دانشگاه تدریس نقاشی کلاس موسیقی مربی گری وکوهنوردی ومهمون‌داری و...

تا اینکه بچم به دنیاآمد رابطم باهمسرم که به فنا رفت و کلا افسرده یه گوشه خونم البته اینکه بچم معلوله بی تاثیر نیست تموم آلبوم برای بچست بچه ای ک هرگز خوب نمیشه 

الان شما مستقیم به این خانم فهموندی از امثال ایشون متنفری ...انرژی منفی براشون فرستادی...شما یک هیچ ...

شاید . بالاخره من نگفتم خودم مثل اون خانم خوش انرژی ام . گفتم چطور مثل ایشون خوش انرژی باشم .

و تنها کاری هم ک فعلا بلدم برای خوش انرژی بودن . دوری کردن از آدم های دائما ناله کن هست . 

بعضی آدما هستن ک انگار آفریده شدن تا ناله کنم و حال ادمو بد کنن .

خب مسلما همنشینی باهاشون برای ادمی‌ک قصد تحول داره خوب نیست

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
به چه قیمتی اخه؟ به قیمت از بین بردن جسمش بابت این همه کارکشیدن ازش یا بابت خیلی خوب بودن که یه روزی ...

میدونی ؟ تو حجم زیاد این کارا رو نمیکنه . 

فقط در حد تفریح و ایناست براش انگار

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

زنده است آنکه عشق میوَرزد

دل و جانش به عشق می ارزد

یه زندگی عاشقانه، میتونه بیشترین و بالاترین انگیزه رو به یه زن بده که هیییچ چیزی نتونه توی زندگی از پا درش بیاره

زنی که قلبش آروم باشه زنده ست

وگرنه داره زندگی رو تحمل میکنه فقط تا تموم بشه

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕

بنظر من اون انرژیو از شوهرش میگیره

منم وقتایی شوهرم باهام مهربونه همش توی خونه میچرخم همه چی منظم و مرتب با بچه هام مهربونم

ولی وقتایی عصبانی میشه باهام دعوا میکنه منم بهم میریزم

هم با بچه ها الکی دعوا میکنم هم مثل دیوونه ها خونه رو بهم میریزم🤦🏻‍♀️

دنبالم نیا اسیرم میشی  
منم مثل این خانم که اسی میگه خیلی پر انرژی بودمخیلی با صبر حوصله هرکس رفتار من رو با پسرم میدید میگف ...

چه زلزله ای؟

من الان تو خونم اصلا حوصله بچهارو ندارم انگار محبتی ندارم بهشون حس میکنم افتادم جلو چشم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چشم شدی خواهر جان

خودمم میگم باور کن هرروز کیک شیرینی مپختم الان هرکاری میکنم نمیتونم یه کیک ساده بپزم....همه میگفتن حوصله بچه داری ولی بمیرم الان اصلا حوصلشونو ندارم اصلاااا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

حتما انرژیت ته کشیده . بهت پیشنهاد میکنم تو تلگرام کانال پادکست رخ رو دنبال کن . پادکست هاشو گوش بده ...

اره همین مرداب روزمرگی حال الانمه یه مربا هم نمیتونم درست کنم از همه بدتر اینکه حوصله بچهامو ندارم 😔

چه زلزله ای؟من الان تو خونم اصلا حوصله بچهارو ندارم انگار محبتی ندارم بهشون حس میکنم افتادم جلو چشم

اتفاقات بد پشت سرهم

هنوز اتفاق بد قبلی هضم نشده بود که یه بلای دیگه سرمون میومد

شوهرم کم آورد، افسردگی، وسواس شدیدگرفت

خونه نشین و گوشه گیر شد

زندگیمون نابود شد

اتفاقات بد پشت سرهمهنوز اتفاق بد قبلی هضم نشده بود که یه بلای دیگه سرمون میومدشوهرم کم آورد، افسردگی ...

خدا به زندگیتون رونق وارامش بده هرروز اسپنددود کن ایت الکرسی بخون