2777
2789
عنوان

چطور این عروس اینقدددر خوش انرژیه😧🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 89 پست
مشخصه ک کمن .من میگم همین انگشت شمار هایی ک هستن رازشون چیه

مادرشوهرمنم دقیقا همین قدر باانرژی وهمینایی که گفتی انجام میده.. با همه درارتباطه.. خونش مرتب وتمیزه..خیاطی وبافتنی بلده.

پارسا پسرمامان😍
من این مدلی بودم زبانزد همه با سه بچه خیاطی مهمون داری همه خوردنی توخونه درست میکردم شاد وپرانرژی ا ...

منم مثل این خانم که اسی میگه خیلی پر انرژی بودم

خیلی با صبر حوصله 

هرکس رفتار من رو با پسرم میدید میگفتن وای تو چقد حوصله داری 

روزی نبود مهمون خونه من نیاد

مهمون دعوت می کردم دست تنها چه کار ا که نمی کردم

به همه سر می زدم 

خلاصه که واقعا یه زندگی خوب داشتم

ولی الان زندگیم😭

از صبح تاشب توخونه، نه حس کار کردن دارم

نه دیگه کسی خونه ام میاد نه جای میرم 

به زلزله اومد کل زندگیم رو نابود کرد😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل ما دقیقااا همینجوریه خوش صحبت خوش خنده دو تا بچه ش پزشکن سومی دندانپزشک همه چی تو خونه شون تاز ...

بله کاملا درسته ایشون هم ک من گفتم مشکلاتی دارن توی زندگیمون ک تحملش برای بقیه قطعا سخته

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
بله همسرش خوبه

تموم شد 

مردی که مردونگی داشته باشه، قدر زنشو بدونه، از زنش حمایت کنه، بچه نباشه، وظایفشو بدونه میتونه زنشو تا عرش ببره 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
با عرض معذرت با جمله اورتون مخالفم . حال ادم خیلی وقتا دست خودشه .و با بقیش موافق البته من نمیتونم ...

اینقد راحت قضاوت نکن من خودم یه زمانی اونقد کسل بودم همش میگفتم چرااینجوریم هرکاری میکردم خوب نمیشدم تااینکه کم کم شوهرم سنش بالارفت عاقل ترشد و خیلی خوب شد زندگیمون اونموقع فهمیدم مشکلات ناخاسته تاثیر میذارن الان خیلی خوب شدم شما به اون خانم خیلی بدگفتین همونجورکه شما نمیتونین کنترل کنین احساس دیگزانو اونم نمیتونه کنترل کنه چون رفتارش دست خودش نیس اینو زمانی متوجه میشی که خودت درگیرش بشی توتاریکی همه مثل همن  حرفایی کثل حرف شما انرژی اون خانم رو کمترم کرد شماخودت توحسرت انرژی عروس عموی مادرتی اونوقت ازبقیه بدت میاد که چرااونجور نیستن خب خودتم اونجور نیستی اگه بودی حسرت نمیخوردی حالشو عریزم پس درقدم اول باید ازخودت فراری و متنفر باشی به اسم رک بودن هرچی به دهنتون میاد میگین به دیگران 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
تموم شد مردی که مردونگی داشته باشه، قدر زنشو بدونه، از زنش حمایت کنه، بچه نباشه، وظایفشو بدونه میتون ...

مَرد خییییلی تاثیر داره توی روحیه و شادابی زن

دقیقآ مرد میتونه یه زن شاداب و پرانگیزه رو تبدیل به یه آدم منزوی و افسرده کنه

مرد واقعی بودن کار هر کسی نیست

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
شاید چون فقط سعی کردی د ظاهر خوب باشی . مدتی تلاش کن حال درونت رو بهبود بدی

تا میاد حال دلم خوب شه یه مشکل و یه چالش تو زنوگیم به وجود میاد.... و در کل میگم عزیز اینقد که دیگران من و میبینن فک میکنن شاد و شنگولم در واقع اینجوری نیست.... من اینقد غربت و تنهایی کشیدم که وقتی دورم شلوغه سعی میکنم نهایت استفاده رو ببرم...اهل بگو بخندم بشدت. ولی خب مشکلات زندگیم عمیقا حال دلمو بد کرده اینقد عجیبه کا گاهی شک میکنم گره س یا طلسمه ...

عاقبت خوبی نداره آدمای خیلی خوب که صدشون میذارن یه روز میبینن کلاه بزرگی سرشون. رفته درست کردن انواع ...

اما اون میگه با اینکار ها عشق می‌کنه و روحیش تازه میشه . چه اشکالی داره آخه ؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣