2777
2789
عنوان

چرا تو خاب نمیشه دوید 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 33 پست
فک کنم برا هیجانش،، خدا اینجور چیده برامون... 😐😐😎😎😎😎

دیشب خیلی رو مخ بود هرکار میکردم نمیتونستم تند برم

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا میخوای زنگ بزنی یکی یا گوشیت صفر نداره یا دکمه نداره یا صفحه نداره

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

2805
خواب دستشویی بدترهو یکی هم اینکه نمیشه جیغ زد

خاب دسشویی افتضاحه  

واینکه خای خوراکی میبینی همینکه میخای بخوری از خاب میپری

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

من همیشه تو خواب تو کارای کوچیکم میمونم 

مثلا نمیتونم ی زنگ بزنم 

یا درو باز کنم 

همه کارام لنگه 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
یا میخوای زنگ بزنی یکی یا گوشیت صفر نداره یا دکمه نداره یا صفحه نداره

امان از خواب امتحان

مخصوصا اون خوابایی که یه امتحان مونده تموم کنی هیچی نخوندی نمیدونی امتحان کجاست یا بلد نیستی و...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
گل اون هیجان نداره که عه اون لحظه آدم روانی می شه تپش قلب می یادسراغش

منم همیشه همینم،، بضی وقتا بخدا دروغ نمیگم، میدونم خابه،، نمیدوئم.... میگم ول کن، اخر ک بیدار میشم... خیلی عجیبم خودم میدونم... یا وقتی یکی میخاد چاقو بزنتت توخواب.. وااای... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من انقدر خواب بد دیدم الان یکی دو ساله به یه درجه از معنویت رسیدم که جیغ هم میزنم😂از صدای جیغم خودم ...

وای چه جالب 😂

من نه خفه میشم نمیتونم جیغ بزنم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم همیشه همینم،، بضی وقتا بخدا دروغ نمیگم، میدونم خابه،، نمیدوئم.... میگم ول کن، اخر ک بیدار میشم.. ...

حالامن خواب می بینم یکی باهام رابطه داره بااول این خواب فک کردم واقعایکی اومده توخونه چون ببخشیدپاشدم دیدم خیس شدم نشستم گریه کردم رفتم دروپنجره روچک کردم دیدم همه جاقفله پس توهم زدم همیشه این خواب ومی بینم متاسفانه ام منم ازرابطه لذت می برم 

امان از خواب امتحانمخصوصا اون خوابایی که یه امتحان مونده تموم کنی هیچی نخوندی نمیدونی امتحان کجاست ی ...

وای از همه بدتر میبینی همه دوستات اماده وخوندن ولی تو هیچی بلد نیستی ...یا میخوای اماده شی بری عروسی یا مدرسه لوازم ارایشیت نیست دیر شده مقنعه ات نیست

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

2810