2777
2789
عنوان

اولین کفش نینی نو پا

261 بازدید | 29 پست

سلام مامان جونا ، میتونید بهم بگید اولین کفش نی نی تونو از کجا و چی خریدید ، دختر من ریزه میزه س ، هنوز پاپوش سایز ۲ پاش میکنم ، پاش تقریبا یه ریزه کمتر از ۱۲ سانته، حالا تو خیابون همه ش میخواد راه بره ولی کفش اندازه ش پیدا نمیکنم ،لطفااااا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردمولی اوخودااااااااا کوچولووووو

منم اومدم عکس کفش نی نی ببینم😍

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

همون پاپوش مناسبه فعلا... زود پاش بزرگ میشه فکر کنم کفش از سایز 19 باشه... که میشه کف پا 11 سانت

تو دی جی کالا به مدل دیدم خیلی قشنگ بود ولی اندازه پای بچم نمیشد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

دی جی کالا داره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

اینم مدلای دیگه

من رفتم سنایی راستش سایزا همه از ۲۱بود که براش بزرگ بود ، حالا اینجایی که میگیدو میرم حتما

نه پاساژ بهار خیلی کوچیک داره،اولین کفش دخترم مخصوصا خیلی ناز بود،روش مثل پاپوش بود ولی زیرش زیره کفش داشت...

2810