معصومه4425 مدیر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 عنوان بچم دوستم نداره | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست دخترم ۷ ماهشه بغلم نمیخوابه ..بغل ک میگیرم خودشو کش و قوس میده بزارمش زمین..نمیدونم شایدم عادت کرده ب زمین خوابیدن..بچه های مردم میمیرم برای بغل مامان اونوخ بچه من ازم فراری😞😞😞 دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم 1403/08/27 | 05:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gerdab عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2649 بی عاطفه میشه😞😞😞بعدا بزرگ شدنی هم آدم حسابم نمیکنه😞😞😞😞😞😞 عواطف و احساسات به میزان ترشح هورمون ها بستگی داره که ژنتیکه . احترام آموزشی و متقابل هست . این که دوستش داری براش کافیه . اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران .
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 عواطف و احساسات به میزان ترشح هورمون ها بستگی داره که ژنتیکه . احترام آموزشی و متقابل هست . این که د ... درسته ممنون❤️ دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 خیلی ممنون خودت چند وخته تو اقدامی 11 ماه عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 11 ماه عزیزم ماهم یکسال و نیم اقدام بودیم دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 ماهم یکسال و نیم اقدام بودیم مشکلت چی بود عزیزم؟ اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 مشکلت چی بود عزیزم؟ مشکلی نداشتم هیچیی عالمه سونو آزمایش دادم هم خودم هم همسرم اما خب نمیشد دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 مشکلی نداشتم هیچیی عالمه سونو آزمایش دادم هم خودم هم همسرم اما خب نمیشد من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا دوشاخهخیلی برام دعا کن عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
مانیساجونم عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1594 خدا کنه اینم بعدا بخواد خیلی ناراحتم میترسم بی عاطفه بشه البته شیر خشک میدم اگه شیر خودم بود قطعا مو ... نه بابا حرص الکی میخوری .۷ ماهشه بچه دوست نداشتن چیه.خوش بحالت که بغلی نیست.
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا ... منم ضخامت آندومتریوز داشتم بهم گفتن رحم دوشاخه رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه نیست ضخامت زیاده ک سونو اینطور نشون داده ماهم فک کردیم دوشاخه دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا ... تنبلی هم باعث ناباروری نمیشه تو ذوستام چند مورد بود الان بچه دارن چند سالته ؟ دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 منم ضخامت آندومتریوز داشتم بهم گفتن رحم دوشاخه رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه ... منم حدس میزنم رحمم دو شاخ نباشه! چون توی سونوهای قبلی هیچ اثری از دو شاخ بودنش نبود ولی ایندفعه گفت دو شاخه اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 تنبلی هم باعث ناباروری نمیشه تو ذوستام چند مورد بود الان بچه دارن چند سالته ؟ 32 سال اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
بلا_کشته عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2347 منم ضخامت آندومتریوز داشتم بهم گفتن رحم دوشاخه رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه ... با وجود ضخامت باردار شدی یا اول خوب شد بعد باردار شدی؟ اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 نه بابا حرص الکی میخوری .۷ ماهشه بچه دوست نداشتن چیه.خوش بحالت که بغلی نیست. نمیدونم همش فک میکنم بچه بغلی بهترهنی نی سایت هم میام بچهای کم سن و مدرسه ای میبینم هرچی دوست دارن ب مادر پدرشون میگن نگران میشم بچه منم یکی مثل اینا نشه بغلم ک نمیاد بدتر دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1476 با وجود ضخامت باردار شدی یا اول خوب شد بعد باردار شدی؟ ن همینجوری باردار شدم دکترتجویز عمل کرده بود همسرم اجازه نداد ی شکم نزاییده چ عمل و تیغ جراحی؟!!دیگه دکترمو عوض کردم چندبار دارو مصرف کردم اونم ن برای ضخامت برای بارداریباردار شدم دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم