2777
2789
عنوان

بچم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
بی عاطفه میشه😞😞😞بعدا بزرگ شدنی هم آدم حسابم نمیکنه😞😞😞😞😞😞

عواطف و احساسات به میزان ترشح هورمون ها بستگی داره که ژنتیکه . احترام آموزشی و متقابل هست . این که دوستش داری براش کافیه . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
عواطف و احساسات به میزان ترشح هورمون ها بستگی داره که ژنتیکه . احترام آموزشی و متقابل هست . این که د ...

درسته 

ممنون❤️

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چی بود عزیزم؟

مشکلی نداشتم هیچی

ی عالمه سونو آزمایش دادم هم خودم هم همسرم 

اما خب نمیشد 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
مشکلی نداشتم هیچیی عالمه سونو آزمایش دادم هم خودم هم همسرم اما خب نمیشد

من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا دوشاخه

خیلی برام دعا کن عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا ...

منم ضخامت آندومتریوز داشتم 

بهم گفتن رحم دوشاخه 

رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه نیست 

ضخامت زیاده ک سونو اینطور نشون داده ماهم فک کردیم دوشاخه

من تنبلی دارم و پلی کیستیکم،ضخامت رحم داشتم که قراره برم ببینم کاملا ریزش کرده یا نه! رحمم هم ظاهرا ...

تنبلی هم باعث ناباروری نمیشه 

تو ذوستام چند مورد بود الان بچه دارن 

چند سالته ؟

منم ضخامت آندومتریوز داشتم بهم گفتن رحم دوشاخه رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه ...

منم حدس میزنم رحمم دو شاخ نباشه! چون توی سونوهای قبلی هیچ اثری از دو شاخ بودنش نبود ولی ایندفعه گفت دو شاخه

منم ضخامت آندومتریوز داشتم بهم گفتن رحم دوشاخه رفتم بچه رو بدنیا بیارم دکتره نگاه کرد گفت رحم دوشاخه ...

با وجود ضخامت باردار شدی یا اول خوب شد بعد باردار شدی؟

نه بابا حرص الکی میخوری .۷ ماهشه بچه دوست نداشتن چیه.خوش بحالت که بغلی نیست.

نمی‌دونم 

همش فک میکنم بچه بغلی بهتره

نی نی سایت هم میام بچهای کم سن و مدرسه ای میبینم هرچی دوست دارن ب مادر پدرشون میگن 

نگران میشم  بچه منم یکی مثل اینا نشه 

بغلم ک نمیاد بدتر 

با وجود ضخامت باردار شدی یا اول خوب شد بعد باردار شدی؟

ن همینجوری باردار شدم 

دکترتجویز عمل کرده بود همسرم اجازه نداد 

ی شکم نزاییده چ عمل و تیغ جراحی؟!!

دیگه دکترم‌و عوض کردم چندبار دارو مصرف کردم اونم ن برای ضخامت برای بارداری

باردار شدم

2810