2777
2789

سلام عزیزای دلم😍.  منو همسرم قصد زندگی داریم توی یکی از استان های زیبای گیلان. خودم شیراز زندگی میکنم.     شنیدم مردم گیلان مهمان نواز هستن و باغریبه ها خوبن.  یکی از دوستان رودبار رو ب من پیشنهاد داده.  بهترین شهر این استان  سرسبز ترین. (پربارش و سرسبز خنک ترین.( خیلی برام مهمه تنها دلیل مهاجرتم اصلا همینه )که اصلا شرجی نداشته باشه تابستون (ازشرجی متنفرم😢)مردم بافرهنگ وامکانات خوب.   برای یک عمر زندگی همراه خانواده م انتخاب کنم کدوم شهره بنظرتون ؟؟؟ب راهنمایی تون نیازمندم.  ♥️🤌🏽🙏🏻 بچه ها میخوام قیمت مسکن مناسب باشه و بشه یه زندگی بی دردسر امن و ایمن داشت.  یعنی امنیت شهرش بالاباشه♥️♥️ممنونم که راهنمایی میکنید.  

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

کسی ک شیراز زندگی کرده نمیتونه رودبار زندگی کنه چون هیچ امکاناتی نداره هیچیه هیچی

عزیزم گیلان زندگی میکنی؟شهر پیشنهادی ت کجاست پس.  باور کن از شلوغی شهر خسته م.  میخوام یه خونه ویلایی بزرگ بخرم‌جای اروم. و سرسبز.   خیاط داشته باشم سگ و مرغ و پرنده بخرم خودمو پسرم لذت میبریم ازاین چیزا😢درحال حاظر فکر میکنم ازلحاظ روحی ب یه شهر زیبای سبز نیازدارم. پرجنگل و چمن و زیبایی.  پر بارون باحال خوب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مدرسه بیمارستان پزشک نیاز نداری؟

البته که نیازدارم. مگه نداره😐خب پیشنهادت کدوم شهره باهمه چیزایی ک گفتم. من اصلا اونجاهارو بلدنیستم که😢هفته دیگه میخوایم بیایم ازنزدیک چندتا شهرشو ببینیم

البته که نیازدارم. مگه نداره😐خب پیشنهادت کدوم شهره باهمه چیزایی ک گفتم. من اصلا اونجاهارو بلدنیستم ...

رشت مرکز گیلانه ک امکانان داره ولی خب شلوعه و پرترافیک

میتونی بری اطرافش مثل پیربازار فخب خونه ویلایی بخری ک برای اومدن به داخل رشت مسافت کمتره

سمت خمام هم میتونی بری هم به رشت نزدیکه هم انزلی

هرجا میری به رشت نزدیک باش چون تنها شهریه ک بیمارستان و امکانات پزشکی داره

رشت مرکز گیلانه ک امکانان داره ولی خب شلوعه و پرترافیکمیتونی بری اطرافش مثل پیربازار فخب خونه ویلایی ...

خب عشقم این اطراف ک گفتی  هواش شرجی نیست؟سرسبزو زیبا و پربارش ن؟

خب عشقم این اطراف ک گفتی هواش شرجی نیست؟سرسبزو زیبا و پربارش ن؟

واقعا شهرستان های گیلان امکاناتی مثل بیمارستان ندارن😕🤔چ عجیبه

واقعا شهرستان های گیلان امکاناتی مثل بیمارستان ندارن😕🤔چ عجیبه

هر شهر ی بیمارستان دولتی داره فقط به درد نمیخوره

واقعیت اینه هرکس هرکاری داره میاد مرکز استان ک میشه رشت 

دکتر بیمارستان حتی خرید😁

لاهیجانم خوبه

خوشگله سرسبزه باکلاسه  خیییلی

همه جای گیلان شرجیهسرسبزه و پربارشفاصلش تا رشت یک ربع هست

پس من کجا برم کدوم استان. عزیزم؟پربارش سرسبز ولی بدوت شرجی

هر شهر ی بیمارستان دولتی داره فقط به درد نمیخورهواقعیت اینه هرکس هرکاری داره میاد مرکز استان ک میشه ...

نظرت راجب ماسال م بگو فدات شم

رودبار خیلی کوچیکه و با رشت فاصله داره خیلی هم سرسبز نیست بیشتر کوهستانیه مگر ییلاقاتش که خب زندگی کردن سالانه تو ییلاق سخته امکانات هم نداره بهتره بری اطراف لاهیجان یا اطراف رشت و یا انزلی 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رودبار خیلی کوچیکه و با رشت فاصله داره خیلی هم سرسبز نیست بیشتر کوهستانیه مگر ییلاقاتش که خب زندگی ک ...

ممنون ک‌وقت گذاشتی.  راسته که همه شهرهای این استان شرجیه؟دوتا شهر خوب بهم بگو طبق چیزایی ک‌نوشتم بالاتر.  هفته جدید برم ازنزدیک ببینم🙏🏻♥️واقعا ممنون

2810