2777
2789
عنوان

فکر کنید خواهرتونم نظر بدین

263 بازدید | 33 پست

توی خونخ پدر شوهرم نشستیم

یعنی من فکر‌میکر‌دم خونه برا همسرم

دو سال بعد از عروسی فهمیدم به اسمش نیست 

( نه اینکه دروغ بگه من فکر میکردم مال خودشه پدرش دا. بهش و نپرسیده بودم) 

خلاصه که خووود همسرمم فکر میکرد پدرش خونه رو بهش میده 

جدیدا متوجه شدم نه بابا اصلااااا قصد این که خونه بده به ما نداره 

تازه جدیدا کلی تیکه پرونده 

منم به همسرم گفتم خونه ای که سرش منت باشه عمراااا بمونم میرم رهن میشینم به غرورم هم بر نمیخوره 

جای خیلیی بزرگتر و بهتر هم میریم تا این لونه موش وقتی برا خودمون نیست مگه مجبوریم 

( درامدم خوبه شاید تا ی سال نیم دیگه بشه بخرم

به همسرم گفتم بریم رهن تا موقعی که بشه بخرم 

نظر شما چیه؟ میموندین یا میرفتین؟ 

من بدم میاد کسی منت بذاره 

اگه شوهرت مخالف نیست برید دیکه چرا موندین

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمون پولاتو جمع کن خونه بگیر 

وقتی احساساتی هستی تصمیم نگیر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

تا نخریدی بلند نشو 

مستاجری سخته 

اثاث کشی سخت تره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اگه پولشو داری قطعااا برو

پول رهن دارم 

حتی میتونم یه خونههههه ۳۰۰ متری رهن کنم تا این خونه چرتی که کلی سرش منت گذاشته و قدیمی هست 

اگه مونده بودم چون فکر‌میکردم قرار بده به ما… 

قبلا گفته بود الان زده زیر حرفش

2810