2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار♡باید و نبایدای سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 33 پست
صندلی ماشینتا جای ممکن وسایل بزرگ رو ایرانی نگیرکالسکه اش با یه دست جمع بشه کابین سایز باشه و سبک با ...

صندلی ماشین کاربردیه یا غیر کاربردی؟ 

چون من از کریر استفاده میکنم راضی هستم

کاملاااااا موافقم با کالسکه اصطلا مسافرتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سیسمونی و جهیزیه مثل همه نخریدمکه هر چی عرفه بخرمی سری ضروری هارو خریدممثلا لباس زیاد بخر تا یک س ...

افرین

حالا من به جای تخت چوبی، تخت و پارک پیشنهاد میکنم

کاملا ایمنه، جنسش پارچه ایه، تشک تعویض و جا لباسی و این چیزا هم داره

کالسکه سبک بگیر خیلی مهمهو عادتش بده از سن کمبه صندلی ماشین حتما عادتش بدهچون بزرگ بشه اذیت میشی سنگ ...

اره با همش موافقم

فقط من جای صندلی ماشین از کریر استفاده میکنم

کارمو راه میندازه

2805
صندلی ماشین کاربردیه یا غیر کاربردی؟ چون من از کریر استفاده میکنم راضی هستمکاملاااااا موافقم با کالس ...

من به ایمنیش فکرمیکنم

همه جای دنیا قانونه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

من صندلی ماشینم داشتم ولی خیلی بزرگ بود نسبت به کریر و جا زیاد میگرفت واسه همین دادم به کسی

مارک کاوالو رو ببین 

خیلی خوبه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

سلام عزیزم تاپیک بچه رو خوندم تعجب کردم از اینکه نوشتی قضاوتم کنید اخه مگه میشه؟!؟! مگ ت تقصیرت چیه عزیزم؟ حتی اگر بچه رو میفرستادی امریکا دیگه عمرش تموم شده بود و ربطی ب دکتر نداره اصلا خودتو سرزنش نکن چ بردی دکتر چ نبردی دکتر اتفاقیه ک باید میفتاد بعد بچه رو ک نزدی یا از پله هول ندادی یا تصادف نبوده پس تو هیچچچچچ گناهی نداره این خاست و تقدیر خداست

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

تاپیک بعدی قفل بود گفتم اینجا بگم

اولا تسلیت میگم و متاسفم

دوما اگر گفتن عفونت ریه

شما عذاب وجدان نداشته باش

احتمالا ذات الریه شده و ذات الریه علت مرگ خیلی از کودکان هست متاسفانه

و این اهمیت تزریق واکسن پرونار رو صدچندان میکنه

توی روتین واکسیناسیون نیست

جدیدا گفتن میاد ولی هنوز نیست

و اگه کسی خواست باید ازاد بزنه

برنین همه تو رو خدا 

اینو بگو تو اون تاپیک به همه

چون دیدم چقدر نگران شدن