2777
2789

زیر شکمم بشدت درد گرفته بیداره و حرکت میکنه 

عادیه بنظرتون؟نکنه از علایم زایمان زودرسه

هفته ی 34 هستم 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انقباض رحم ک نشونه اغاز زایمان هست اینطوره ک از زیر شکم رحم جمع میشه و این حس میاد تا قله رحم که میشه بالایی ترین قسمت شکم. احتمالا نی نی داره به استخوان زیر شکمت فشار میاره. یکم جابجا شو یا یکم راه برو

چرا😂😂😂😂

یه موجود زنده زیر پوستت تکون بخورهه🥲😐تصورش یجوریه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

ای جانم

عاشق دیدن تکون بچه توی شکم مامانش هستم

خواهرم باردار بود، استراحت مطلق بود. اون دردش میمومد من با عشق به شکمش نگاه میکردم😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سرما ندادی خودتو. ؟؟,اگه اره خوتو گرم نگهدار 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزم انقباض رحم ک نشونه اغاز زایمان هست اینطوره ک از زیر شکم رحم جمع میشه و این حس میاد تا قله رحم ...

تجربه ی زایمان داشتم عزیزم میدونم نشونه ی زایمان نیس 

ولی حس میکنم با این حرکتاش اخرش باعث شه کیسه اب بترکه

پسرم اصلا اینطور حرکت نمیکرد یعنی حرکتاش باعث دردم نمیشد

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35