2777
2789

متاسفانه بعد اینکه پسرم به حرف زدن شروع کرد ناخواسته سه زبانه شد ،گفتار درمانی هم بردم الان نسبت به گذشته خیلی خوب شده اما دیگه به خاطر هزینه زیاد نتونستم ادامه بدم ،به نظرتون چیکار کنم ،تبریز مرکز گفتار درمانی خوب می‌شناسید لطفاً معرفی کنید 

در ضمن پسرم زبان غالب که الان از همه بیشتر خوب حرف میزنه انگلیسی هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بکر میکنی باید درمان بشه؟مگه سه تا زبون رو کامل بلد نیس؟تبریز ام اما جایی مناسب نمیشناسمهمینجا س ...

نه انگلیسی خوب حرف میزنه ترکی و تند تند ‌حرف میزنه و گیر می‌کنه 😔

مثل پسر من،ما ترکیم ،فارسی و انگلیسی هم حرف میزد و بعضی جاها هر ۳زبان رو قاطی میکرد،دیگه کلا کارتون ...

متاسفانه اصلا نمیاد بشینه باهامون حرف بزنه ،فقط درس موقع بیکاری هم گوشی ،هر کاری میکنم بیاد بشینه باهامون معاشرت کنه ،نمیشه

نه انگلیسی خوب حرف میزنه ترکی و تند تند ‌حرف میزنه و گیر می‌کنه 😔

مجبورش نکن به ترکی حرف زدن

منم نمیتونم ترکی حرف بزنم

تهران بزرگ شدم شوهرمم اهواز بزرگ شده زبانم فارسیه

مجبور باشم ترکی حرف میزنم

توپوق زیاد میزنم

خواهر کوچیکم که اصلا توی این سالها که برگشتیم تبریز نمیتونه یه جمله ترکی کامل بگه 

روی بچت عیب الکی نزار

متاسفانه اصلا نمیاد بشینه باهامون حرف بزنه ،فقط درس موقع بیکاری هم گوشی ،هر کاری میکنم بیاد بشینه با ...

اگه میتونی گوشی رو محدود کن اصلا یه مدت نذار استفاده کنه، پسر من ۴سالش بود خودم و شوهرم از این گوشی ساده ها استفاده کردیم تا کامل از سرش افتاد، البته هنوزم هر ۳زبان رو بلده ولی دیگه مثل قبل قاطی نمیکنه

مجبورش نکن به ترکی حرف زدنمنم نمیتونم ترکی حرف بزنمتهران بزرگ شدم شوهرمم اهواز بزرگ شده زبانم فارسیه ...

تو مدرسه همه دوستاش ترکی حرف میزنن،نمیشه که این انگلیسی جواب بده ،دایره لغات فارسی و ترکیش خیلی کمه ،برعکس انگلیسی مثل بلبل حرف میزنه به خدا 😥 

تو مدرسه همه دوستاش ترکی حرف میزنن،نمیشه که این انگلیسی جواب بده ،دایره لغات فارسی و ترکیش خیلی کمه ...

فارسیش اگه بهتر از ترکی هست

باهاش فارسی حرف بزنید یا بر عکس

گوشی و بازی رو محدود کنید براش

عوضش باهاش بازی هایی کنید که نیاز به حرف زذن داره

بازی های پر هیجان

یه زبان رو حذف کنید یا ترکی یا فارسی