2777
2789
عنوان

برادرشوهرم نصفه شبا پیام میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 75 پست
و اینکه دو‌روز بعد از این ماجرا و‌پیامای اخرش ک بلاکش کردم قرار شد با خواهرشوهرم و شوهرش بریم شمالک ...

استارتر کلا بلاک کن و خودتم میدونی قصدش چیه دیگه ما چی بگیم 

وقتایی ک برادرشوهرت هست خونشون نرو 

دیر ب دیر برو حدالامکان با همسرت برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=360809864]ول کن عزیزم بحث نکن باهاش ما اومدیم کمک استارتر نه سروکله زدن با اینجور آدما [/QUOTEاره واقعا

حالا اون خانمم ی نظری داد

من با علم ب اینکه ممکنه هر چیزی بشنوم تاپیک زدم

خوشحال میشم نظرتون و‌راهکارربهم بدین

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
استارتر کلا بلاک کن و خودتم میدونی قصدش چیه دیگه ما چی بگیم وقتایی ک برادرشوهرت هست خونشون نرو دیر ب ...

کلا ک با همسرم میرم

هفته ای یبار

ک‌اونم همیشه خونه س

هیچ‌رفیقی نداره ک مثل بقیه پسرای جوون بره بیرون

نه دختر نه پسر

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
[QUOTE=360809864]ول کن عزیزم بحث نکن باهاش ما اومدیم کمک استارتر نه سروکله زدن با اینجور آدما [/QUOT ...

پیش میاد ک گاهی ادما یکجور با هم دیگه هم فکر نباشن

عزیزم ما در جایگاهی نیستیم ب کسی تهمت بزنیم اینو همسرمم میگه همیشه

ما باید مراقب خودمون باشیم فقط

شماهم خودت از اون شخص دوری کن و دیگم ذهنتو درگیرش نکن

حوصله ی بحث با مامانبزرگارو ندارم🥺😂👋

اتفاقا اکثر زنهای خانه خراب کن شبیه مامان‌بزرگ هستن از زشتی ،،،  زن جماعت ذاتا از مزاحمت بیچاره مخصوصا اگر خوشگلم باشه فرار میکنه  بخاطر همین اکثر خرابا شبیه می‌مونن و سیسمونی ندارن شرط میبندم قیافت شبیه مامان‌بزرگ و بعنوان یک ماده جز اندام جنسی چیزی برای ارائه نداری اتفاقا آقایون تا ۶ ماه جذب جنسی میشن بعدش یا باید هنری داشته باشی یا هری بشی

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
اتفاقا اکثر زنهای خانه خراب کن شبیه مامان‌بزرگ هستن از زشتی ،،، زن جماعت ذاتا از مزاحمت بیچاره مخصو ...

کامنت گزاشتم براتون نمیدونم دیدید یا نه... ایا شما تحصیل و سن و شعورت اجازه میده اینطوری با کسی صحبت کنی؟ اولا قصد دخالت ندارم اما خود استارتر باید جواب اون بنده خدارو بده

دوتا خاهر و برادرم زیر یه سقف هم نظر نیستن چه برسه افراد یک جامعه

بنظرم همین سر سنگینی باهاش ادامه بده 

بهش محل نده

دوری کن ازش 

والا از نشر من کسی که سرسنگینی بودید با هم و هیچ پیامی با هم نداشتید الان یهو اومده صمیمی شده مشکوکه 

اگر رفتار بدی یا مشکوکی دیدی به شوهرت بگو یا اسکرین های پیاماتون رو نشون بده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

فدای شما بانو

دوست عزیز من تهمت نزدم ایشون خودش گفت که برامون این کارها عادیه...

ک ترکیب کلماتشون رو توجه کن

مثل اینکه من مش ،،،روب بخورم شما نخوای بخوری بگم چرا احمقی چرا مشکل داری چرا صداقت داری ما این چیزا رو نداریم....

عقاید هر کس بخودش مربوطه

ما اینجا ییم که در  درد و دل راه درست رو نشوم بدیم نه که الزاما چون راه ما کجه بقیه رو بشکنیم کخ چرا به راه کج ما نمی آیید

سپاس بابت تذکرتون

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
دوست عزیز من تهمت نزدم ایشون خودش گفت که برامون این کارها عادیه...ک ترکیب کلماتشون رو توجه کنمثل این ...

زنده باشید... بله حق باشماست اما همسرم همیشه میگه هرکه بد کند با خود کند..‌ بنظرم خوب و بد قابل تشخیصه فقط بستگی ب فرهنگ و محیط و عقیده و این قبیل چیزا داره گاهی ادم نیمه ی راه متوجه میشه...

بهرحال موفق باشید گلم

اینم یادم رفت بگم

همش میگفت خانما وسایل دفاعی دارن و حرفشونو ب کرسی مینشونن

منم خودمو زدم ب نشنیدن ولی سه بار تکرارش کرد

استارتر عزیزم بنظرم جوابت رو گرفتی تاپیکت رو قفل کنی بهترهدوستان دارن به بیراهه میکشنخوشبخت باشی خان ...

باشه عزیزم 

ممنون ازتون