2777
2789
عنوان

برادرشوهرم نصفه شبا پیام میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 75 پست
مراقب باش از همین چیزا شروع میشه به چیزای بزرگ میرسه

نه نترس اصلا اینجور چیزا امکانشم نیست یدرصد درسته شوخی میکنیم ولی توی جمع وقتی زن و شوهرا همه باهم هستیم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
الان وقتی میاد ک‌شوهرم هستاونم ک برادر عزیز تر از جونش اومدههمه رو روشن نگه میداره بختطرش

خب شوهرت هست خوبه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خیلی نفهمی. خبر داری؟

فکر کنم یا مرده یا زن خانه خراب کن حرفه ای😂

آخه اولین باره یه خانم با افتخار میگه خانوادگی جلو همه ل خت میشیم همه هم به ما ل خ ت میشن😂

یا شایدم بنده خدا تازه به دوران رسیده س

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
دقیقا ما هم اینجوری بودیمب قول شما زنگم نمیزداصلا حرفی باهم نداشتیم

شما اگر قبلا طبق گفته خودتون با کلمه ی شما صداش میکردی با حجاب بودی دست نمیدادی حدود رو رعایت میکردی که خیلی ام کارت درست بوده الان فاصله گرفتن هم بهش اضافه کن چون احتمالا اخیرا تو چشم رفتی جو گرفتتش هیجانی شده هی خودشو به هر طریقی به شما میخواد نزدیک کنه خیلی مراقب باش متاسفانه چیزهای بد زیادهست دیگه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خلاصه که اسی بهت نظر داره اگه تنها گیرت بیاره خودش میدونه باهات چیکار کنه.از این موردا متاسفانه دیدم ...

میترسم دعوا شه مادرشوهرم پیره مریضه چیزیش شه

یا تهش بگن کرم از منه

از این چیزا میترسم 

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
حالا نمیخاد عقایدتو بکنی تو حلقه منب انگشتات زحمت تایپ نده ن من افکار تورو عوض میکنم ن تو افکار منوپ ...

اتفاقا داشتی افکارتو تحمیل میکردی با شکستن اعتماد به نفس استارتر که چرا مشکل داری چرا نزاشتی برادر شوهر باهات راحت باشه و چرا به شوهرت گفتی...

عقاید نجس تون رو به کسی تحمیل نکنید

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
چرا دور ورت داشته جای اینکه خوشحال باشی باهات درد و دل میکنه رفتی اینارو گزاشتی کف دست شوهرت ک چی؟ م ...

فازت چیه عزیزم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
فکر کنم یا مرده یا زن خانه خراب کن حرفه ای😂آخه اولین باره یه خانم با افتخار میگه خانوادگی جلو همه ل ...

شما همیشه انقد راحت تهمت میزنید؟

اگه علوم سیاسی خوندید و مدافع دین و وطن هستید پس این حرفای زنندتون واسه چیه؟ والا عزیزم ما هم شوهرم و کل خاندانش تو این حکومت هستن و مذهبی هستن هم خودم چادریم اما درست نیس ک تهمت زدن و حرف های زننده

اصلا شما بر حسب سنت نباید شخصیتت اجازه بده دهن ب دهن کاربرای کوچیکتر از سن خودتون بشید و حرفای رکیک بزنید

موفق باشید

و اینکه دو‌روز بعد از این ماجرا  و‌پیامای اخرش ک بلاکش کردم 

قرار شد با خواهرشوهرم و شوهرش بریم شمال

ک این اقام ب جمع ما اضافه شد و با ماشین ماهم اومد

نه ماشین خواهرش

ک‌من کل مسیر تهران تا شمال زهرمارم شد

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
اتفاقا داشتی افکارتو تحمیل میکردی با شکستن اعتماد به نفس استارتر که چرا مشکل داری چرا نزاشتی برادر ش ...

ول کن عزیزم بحث نکن باهاش ما اومدیم کمک استارتر نه سروکله زدن با اینجور آدما