2777
2789
عنوان

ببینید این‌بی احترامی یا نه

224 بازدید | 37 پست

مادرم با برادرم و زنش تو راه هستن از ۸ شب راه افتادن

میان خونه ما فردا کار پزشکی دارن

ساعت ۱ شب خواهرم بهم خبر داده

میتونستن همون ۸ به من بگن یا به شوهرم

همیشه این برادرم همسرم بی محلی میکنه با اینحور کاراش

مطمئنم ناراحت میشه یعنی خودمم الان ناراحتم

انتظار دارن اونا تو راه هستن ما تماس بگیریم

منم فقط به مادرم زنگ زدم

بنظرتون به شوهرم چی بگم رفتار خودم چطور باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

البته همون ۱ هم خبر داد گفته بودن که من بهشون زنگ بزنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا بی احترامیه کارشون

چیکار کنم تکرار نکنن

چه تماسی 

بنا به تماس باشه اونا باید زنگ بزنن نه شما

زنگ بزنی مثلا بگی چی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

جواب نده صبح بگو خواب بودم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عجب میان خونه شما طلبکار هم هستن😐شوهرت حق داره بهش بگو بهم گفتن یادم رفت بهت بگم

نه نمیشه سرشب با زن داداشی که نزدیک منه حرف میزدم‌گفتم نمیدونم کی میان

واقعا هم نمیدونستم زمانش رو

زنگ بزنین و دعوتشون کنید منزلتون عیبی نداره  شاید روشون نشده و منتظرن شما تعارف کنید 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
چه تماسی بنا به تماس باشه اونا باید زنگ بزنن نه شمازنگ بزنی مثلا بگی چی

نمیدونم 

خیلی مغرور بیجایی ان

فکرش بکن در هم‌قفل نگهبان هم خواب

چیکار کنم تکرار نکنن

با زن داداشت راحت نیستی به مادرت بگو زشته من جلو شوهرم خجالت میکشم بگو من شاید خونم ریخت و پاش باشه چیزی تو یخچال نباشه وقتی تصمیم میگیرن بیان باید خبر بدن نه وقتی راه افتادن یا پنج ساعت بعدش

فقط خونه شما رو دارن تو اون شهر؟؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2810