2777
2789

من۲۲شهریورزایمان سزارین کردم ازاون موقع خونریزیم قطع نشده ونزدیک ۱ماهه یک روز یا۲روزدرمیان خونریزی دارم

به نظرتون دلیلش چیه؟

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

سونوگرافی هم دادم بقایا و ندارم وهمه چیزم اوکیه

فقط تو مثانم سنگ دیده شده

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
سونوگرافی هم دادم بقایا و ندارم وهمه چیزم اوکیهفقط تو مثانم سنگ دیده شده

من سه ماه خونریزی داشتم بعد زایمان

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه ماه خونریزی داشتم بعد زایمان

طبیعیه؟

2805

رحم طول میکشه تا جمع بشه مخصوصا سزارین تو طبیعی یهو یه حجم زیادی خون از دست میدی و تموم میشه چن روز بعد معمولا تو سزارین یکم فرق داره

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
اره بابا نترس شکمت بزرگ بوده تو بارداری نه ؟

نه همه میگفتن توچراشکمت کوچیکه

نه همه میگفتن توچراشکمت کوچیکه

طول میکشه  تا رحم جمع شه نگران نباش