2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زیاد شدن واکسن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست

برا دخترم نزدن گفتن باید از دوماهگی زده بشه دختر من چهار ماهش بود

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون واسه جلو گیری از عفونته و تو ماه های اول نوزادی باید زده بشه فک کنم تا ۷ ماهگی باید بزنن اگ نزنن ...

اها اون اولش که اومد اختیاری بود 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
اون واسه جلو گیری از عفونته و تو ماه های اول نوزادی باید زده بشه فک کنم تا ۷ ماهگی باید بزنن اگ نزنن ...

چرا میشه از سه سال به بالا تک دوز میزنن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

پیچ خانم دکتریو دنبال می کنم متخصص اطفاله میگفت واکسن پنو موکوک باعث میشه بچه ها کمتر مریض شن ودرنتیجه کمتر آنتی بیوتیک مصرف کنن می گفت اروپا برای همه بچه ها تزریق میکنن

من با توکل به خدا تزریق کردم دوستم که تو بهداشت هست و یه جورایی بازرس هست میگه اعتماد کنید و نگران ن ...

منم هفته پیش دو ماهگیشو زدم 

میخواستم برا چهارماهگی بگم دیگه پنوموکوک نزنن واقعا دو دل هستم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
چرا میشه از سه سال به بالا تک دوز میزنن

عه مجبورمون نکنن من دلم نمیخاد بزنم دخترم ۳ سالشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
منم هفته پیش دو ماهگیشو زدم میخواستم برا چهارماهگی بگم دیگه پنوموکوک نزنن واقعا دو دل هستم

من انتننننقد حساس هستم 

اما طبق صحبت هایی که با یکی دونفر داشتم که دستی تو کار دارن 

دیگه زدم 

توکل با خدا 

ما می‌سپاریم به خدا

منم هفته پیش دو ماهگیشو زدم میخواستم برا چهارماهگی بگم دیگه پنوموکوک نزنن واقعا دو دل هستم

بزن دیگه اگه بد باشه که نمیزنن برا بچه ها ما همه خودمون واکسن سه گانه رو زدیم ضررم نکردیم اینم مثل همونه  دوزشو کامل کن حداقل یه کار مثبت برا اینده بچه کرده باشی 

من نوزاد ندارم ولی اگه داشتم حتما تزریق میکردم براش

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
2810