2777
2789
عنوان

میخام وزن بگیرم اما نمیتونم از شکم تختم و کمر باریکم خدافظی کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 48 پست
چطوریمربی بگیرم؟

اگه شرایط رفتن ب ی پزشک تغذیه رو داری اون 

اگر نه چت gpt ک تو تاپیک لاغری توضیح دادم ولی واسه اضافه وزنم هست

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اینکارو نکنمن پشیمونمانقدر گفتن چاق شوالان پشیمونمقدم ۱۷۰قبلن ۵۲ بودم الان شدم ۵۸حس بدی دارم

من هم قد توام ۶۸ ام توروخدا بگو. چ کنم برسم ب ۵۵ 

میخام قرص لاغری سفارش بدم اشتهام زیاده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیکل خوب فقط با ورزش. اگه ورزش نکنی چاق بشی هیکلت ممکنه بدفرم بشه. بعدم اگه زیر سی سالی خیلی به خودت فشار نیار. چون بعدش ناخودآگاه سوخت و ساز بدن میاد پایین چاق میشی

رقص فقط رقص شیرینی و هله هوله نخور نرمش بکن پیاده روی سالاد بخور

رقص روزی چقدر عزیزدل

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ورزش کن و پروتئین  بیشتر  مصرف کن 

اگه بدون ورزش وزن اضافه کنی قطعا شکم و پهلو میاری

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
😅😅هرچقدر میتونی انقدر خوش فرم میکنه

منظور روزی نیم ساعت میرقصی تو؟ هعی انقدرم شهادتی داریم تامیام برقصم یامحرمه یا

اینکارو نکنمن پشیمونمانقدر گفتن چاق شوالان پشیمونمقدم ۱۷۰قبلن ۵۲ بودم الان شدم ۵۸حس بدی دارم

چجوری چاق شدی؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

میرقصیدم قبلن لاغر بودمبعد گذاشتم کنار چاق شدماره نیم ساعت چهل دقیقه

ایشالا همت کنیم

2810