قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 675 عنوان بچم مریضه میشه لطفا نفری یدونه صلوات برای خوب شدنش بفرستین⁉️ 40 بازدید | 8 پست تب داره و نفس نفس میزنه.دعا کنین زودتر تبش کلا قطع بشه و آروم بخوابه.تو این ماه دومین باره مریض شده.دارو دادم ولی هنوز تب داره.🥺 1403/08/27 | 01:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneiliyam عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 2446 صلوات حضرت فاطمه میفرستم توهم منو دعا کن خدا بهم یدونه پسر بچه ببخشه یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 675 شیاف بزار نیم ساعته شربت دادم و پاشویه کردم.کلا بد مریضه
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 675 صلوات حضرت فاطمه میفرستم توهم منو دعا کن خدا بهم یدونه پسر بچه ببخشه من که لایق دعا کردن نیستم ولی الهی که خدا دلتونو شاد کنه
selenaaaanam عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 237 نیم ساعته شربت دادم و پاشویه کردم.کلا بد مریضه شیاف بیشتر تاثیر داره .لباس زیاد تنش نکن .پیاز ازوسط قاچ کن بزارکف پاش جوراب. پاش کن .یام سیب زمینی بزارتوسرکه یک ربع بعد. بزار روپیشونیش تبش میاد. پایین گلاب دست وپاهاشو وجای پوشکش وزیربغلش وبشور.کاسنی اگه داری خودت بخور شیرش بده اگ بزرگه ۱قاشق بده بخوره
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 675 ببرید دکتر یا من اسمه دوا و ذکره شفا بعدازظهر بردم.داروهاشم دادم.تازه یذره آرومشدهممنونم
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 675 شیاف بیشتر تاثیر داره .لباس زیاد تنش نکن .پیاز ازوسط قاچ کن بزارکف پاش جوراب. پاش کن .یام سیب زمینی ... ممنونم الآنیکم آروم شدهدعا کنین زودتر تبش قطع بشه۵ سالشه.دیگه شیر نمیخوره.پاشویه هم انجام دادم.لرزش قطع شد.تب داشت که امیدوارمباز تب نکنه