2777
2789

بنظرتون این رفتارا طبیعیه یا پسر من خیلی اذیت میکنه؟اصلا لباس دوس نداره ،بزور لباس تنش میکنم.الانم یاد گرفته خودش لباسشو درمیاره لخت لخت میگرده.با دعوا و تهدید تشویق و بزکر با کمک باباش لباس تنش میکنم.غذا نمیخوره با زور میرم دنبالش قاشق قاشق دهنش میذارم بخوره.پتو روش نمیذاره بکشم.همش بهانه میگیره.یه چیزی میخاد میدم ،ده دقیقه بعد دوباره گریه که چیز دیگه میخاد.بشدت بدخوابه.دوساعت طول میکشه بخوابه.و...

خلاصه که خیلی خستم میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من یکم کوچکتره همممه اینارو داره بجز لخت شدن 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
2805
گوشی بهش میدی یا زیاد تلوزیون میبینه؟

ربطی نداره من قبلا بهش نمیدادم همینجور بود الان تلوزیکن میبینه بازم همونجوره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
میگن بخاطر عدم تمرکزه

ن دختر من قبل از تلوزیون هم همینجور بود ولی بازم دارم تلوزیون دیدنشو کمتر میکنم شاید افاقه کرد 

خب 

اول از همه ک پسرت گرماییه دختر منم گرماییه یهو دیدی بدون شلوار داره میچرخه توی خونه

شبا هم دیر خوابش میبره همش میگه فلان اهنگ فلان عروسک فلان چیز 

وقتیم میخوابه فقط قل میزنه میره پتو روش باشه، میره روی فرش میخوابه 

در طول روزم هزاران بار میاد یچیز میخواد ، و نق زیاد میزنه

برای غذاش هم ک بهت بگم خودت کردی ک بد غذاعه، زورش کردی دوییدی دنبالش، 

خودش گشنش شه میخوره ، فهمیده غذا خوردنش برات مهمه لج کرده 

این روال رو ادامه بدی میشه مثل بچه جاریم، پسرش الان ۷ سالشه همچنان میشینه سر سفره انگار داره بدترین مزه ی دنیا رو میخوره 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ن دختر من قبل از تلوزیون هم همینجور بود ولی بازم دارم تلوزیون دیدنشو کمتر میکنم شاید افاقه کرد

بچه یکی از فامیل اینجوری بود هرچی گوشی و تبلت و تلویزیونو کارتون و انیمیشن بود جمع کردن فقط بازی و اسباب بازی اونم محدود به چنتا اسباب بازی واسش گذاشتن الان همه چیزش خوب شده بعد از یک سال و خورده ای

حالا روزای خوبه پسر من سه سالشه هرچی میگذره رفتارای جدیدتر از‌ خودش ابداع میکنه 😅 لباسو سعی کن تنش کنی حالا نه با زور و تهدید. گولش بزن حساسیت نشون نده. لباسای گشاد و راحت بپوشون البته فکر کنم رفتار مقطعی باشه 

بچه یکی از فامیل اینجوری بود هرچی گوشی و تبلت و تلویزیونو کارتون و انیمیشن بود جمع کردن فقط بازی و ا ...

امتحان میکنم گوشی زیاد دستش نمیدم هر چقدر جیغ میزنه نهایت قفل باشه

تلوزیکن ولی روزی چند ساعت روشنه ولی دخترم‌میچرخه اذیت میکنه زیاد نگاه نمیکنه همونم روشن نمیکنم نهایت نیم ساعت ببینم افاقه کرد شاید متشکرم

2810