2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

161 بازدید | 10 پست

کسایی که در جریان تاپیکای گذشتم نیستین قضاوت نکنین

من هنوز عاشق پسری ام که نامزد داره 

چی کار کنم تورو خدا بگین آروم قراااار ندارم می‌خوام خودمو بکشم بلکه از دست گناه عذاب وجدان راحت شم نگین زمان 5ماه گذشت من به جرعت میگم هر چه قدر بگذره بدتر میشم

حکمت این نابودی من چی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه ولی فامیل فامیله هر غلطی کنه میفهمم دلم میخواد هیچی راجب مراسم عقد وعروسیش نشنوم ولی میان میگن مط ...

بدیهاش روببین 

وقبول کن اینجورداری به خودت ظلم میکنی

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
نه ولی فامیل فامیله هر غلطی کنه میفهمم دلم میخواد هیچی راجب مراسم عقد وعروسیش نشنوم ولی میان میگن مط ...

تو هروقت بحث اون شد از جمع دور شو به هر بهونه ای

همین که فامیل نیست زیاد نمی بینش خیلی خوبه

تو هروقت بحث اون شد از جمع دور شو به هر بهونه ایهمین که فامیل نیست زیاد نمی بینش خیلی خوبه

دلم براش یه ذره میشه همش دلم براش تنگهیه هفته به پیجش سر نمی‌زنم آنقدر داغون میشم عکساشو میبینم آروم میشم ولی بعضی موقع هاعکس و استوری وعاشقانه خودش و نامزدش باعث میشه یه هفته نخوابم حال مرگ دارم دعا کن بمیرم چاره من مرگه

دلم براش یه ذره میشه همش دلم براش تنگهیه هفته به پیجش سر نمی‌زنم آنقدر داغون میشم عکساشو میبینم آروم ...

الهییییییییی🥺🥺

دیگه پیجشو چک نکن انفالو کن

فراموشی خیلی سخته خیلییییی

میگذره عزیزم کلی زجر میکشی ولی میگذره   اینقد خودتو اذیت نکن ایشالا خدا یکی بهترشو بزاره سر راهت