2777
2789
عنوان

ب یچه هاتون چجوری محبت میکنید امشب دخترم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه ها خیلی احتیاج به محبت دارن.من پسرمو خییییلی میبوسم شاید روزی هزارتا.همیشه ازش تعریف میکنم بامحبت وعشقم و نفسم صداش میکنم.همسرم بیشتر ازمن برا پسرم ارزش قائله وکلی بهش محبت میکنه.خیلی بغلش کن.گاهی کادو براش بخر دخترا چیزای فانتزی دوس دارن هرچند وقت یبار براش بگیر دلش شاد شه

اگه پسرتو میبوسی سریع دخترتم ببوس

چ مدلی چیکارکنم چ حرغایی بزنم

حرف نه

بچه رو میخوابونی بیا با این بازی کن 

بگو بیا بریم به داداش سر بزنیم دوتایی باید مواظبش باشی

ولش نکن بدو بدو بری واسه داداشش

بهش بگو بیا یادت بدم غذا بدی به داداشت

سعی گن یکاری کنی مسئولیت پیدا کنه تا درک کنه خودشو با شما ببینه و متوجه شه باید مواطبش باشید

البته من مادر نیستم

تجربه ای ندارم

اما ایم نظرم بود

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
مثلا چیکارکنم

مثلا غذای مورد علاقه ش رو بپز بدون اینکه متوجه بشه 

کادو های کوچیک هر وقت کار خوبی انجام داد بهش بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
حتی اگر دخترتون بزرگتره دختر رو الویت محبت قرار بدید مثلا بابای خونه از در میاد داخل اول به دختر نگا ...

اره همیشه چیزی خریدنی اول واس اون میخرم کلا ب فکرشم ولی مطمعنن رفتاری داشتم ک اینطوری حس کردع

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

بگو شماها چشم من هستيد یا مثلا بگو دست من هستيد  پس هیچ فرقی نداره 

هردو رو یک اندازه دوست دارم و برام مهمن  پس شما هم همینطور 

کلا زیاد تعریف و تصدیق کن

ناز خانم نفس عسل جگر   مهربون دختر  گل دختر  و ....

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
چجوری مثلا

دخترم کلاس پنجمه و پسرم اول مثلا میریم کلاس زبانشون میگم امروز دختری بگه دوست داره چی خرید کنیم وقتی خونه ایم پیرم مشق مینویسه میگم وقتشه حالا با دخترم برم اتاقش حرفای مادر دختری بزنم باهاش ظرف میشورم کلی کار که بفهمه برام مهمه

بهش توجه کن. اسمشو صدا بزن و ازش کاری بخواه، مثلا برام آب بیار، برام دسمال بیار، هربار انجام داد کلی تشکر کن.

اگر میتونی پسرتو بسپری به کسی دوتایی برید کافه ای، رستورانی، پارکی، شهربازی جایی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

والا من ۲۴ سالمه هر روز ی ربع سرمو میذارم رو پای مامانم نازم میکنه😂🤝

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

2810