2777
2789

سلام یه سوال داشتم .پسر من یکی دوماهه رو پیشونیش جوشای زیر پوستی زده بردمش دکتر خودش گفت مال آفتابه و ضد آفتاب بزنه .بردم دکتر پوست گفتن آکنه هست .خیلی استرس بلوغ گرفتم .میشه بچه تو این سن بلوغش شروع بشه.اصلا بلوغ پسرا چجوری شروع میشه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما میدونی بلوغ پسرا چجوری شروع میشه .؟من خودم ژن بلوغ زود رس رو دارم میترسم از بلوغ خیلی کوچولوئه هنوز

با توجه به تجربیات  از دوستان و اطرافیان  طبیعیه 

البته اگر مصرف فست فود و سرخ کردنی رو چیپس و پفک محدود بشه  مایعات و سبزیجات زیاد بخورن  پوست بهتر میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
حالامن دخترم کلاس چهارمه موهای ناحیه خصوصیش دراومده وجوش ریزمیزنه

جوشاش چه شکلبه ؟برای پسر من ۹ سالشه روی پیشونیش زیر پوستی و همرنگ پوستشه.راستش دیشب پسرم برادرش ناخاسته به جای خصوصیش ضربه زد اینم گریه کرد اجاز داد بیضشو ببینم دیدم موهای خاکستری داره البته دقت کردم که دیده شد

با توجه به تجربیات از دوستان و اطرافیان طبیعیه البته اگر مصرف فست فود و سرخ کردنی رو چیپس و پفک مح ...

بله پسر من این مدت از خجالت هر چیز مضری دراومده

جوشاش چه شکلبه ؟برای پسر من ۹ سالشه روی پیشونیش زیر پوستی و همرنگ پوستشه.راستش دیشب پسرم برادرش ناخا ...

اره دخترمنم همرنگ پوستش وموهای تناسلی دخترم هم اول خاکستری بودن الان کاملاتیره شدن 

من فکرمیکردم پسرهادیرترازدخترهابلوغ بشن؟

بله پسر من این مدت از خجالت هر چیز مضری دراومده

شکال نداره    چند روز بهش سوپ و مایعات فراوان بدی  دفع میشه 

کلا تحرک براشون عالیه ورزش   باشگاه   

گوشی و موبایل و تبلت  و   محدود کن  

از در رفاقت وارد شو و حتمااا براش وقت بگذار و باهاش هم کلام شو شوخي و تفریح  و   

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
اره دخترمنم همرنگ پوستش وموهای تناسلی دخترم هم اول خاکستری بودن الان کاملاتیره شدن من فکرمیکردم پسره ...

از استرس شب ها خواب ندارم نمیخام ذهن خودش درگیر بشه.اصلا نمیدونم باید چکار کنم .بزارم روند طبیعی رو بگذرونه یا ببرمش دکتر دیرتر بالغ شه.اصلا نمیدونم واقعا نشونه بلوفه یا نه.دکتر غدد کودکان هم اطراف محل زندگیمون اصلا نیست

از استرس شب ها خواب ندارم نمیخام ذهن خودش درگیر بشه.اصلا نمیدونم باید چکار کنم .بزارم روند طبیعی رو ...

ببین عزیزم باتوجه به اینکه حال وروزتقریبن یکسال پیش من وداریی ازاستراس خوابم نمیبردکلی گریه میکردم که دخترمن چرابایدبه این زودی بلوغ بشه من که ماهواره نذاشتم براش مراقب بودم چیزی نبینه یانشنوهه چرااینجوری شدتصمیم داشتم ببرمش دکترتااینکه رفتم کلاسشون وتوجه کردم به همکلاسی هاش که دیدم تقریبن یک سوم کلاس مثل دخترخودم هستن وکاملاطبیعی وکلاهرچی تحقیق کردم واقعاسن بلوغ اومده پایین وکاملاطبیعی 

برای یه روندکاملاطبیعی اینقدربخودت استراس نده همه بچه هادرنهایت بلوغ میشن نهایتن یکی دوسال زودتریادیرتر

ببین عزیزم باتوجه به اینکه حال وروزتقریبن یکسال پیش من وداریی ازاستراس خوابم نمیبردکلی گریه میکردم ک ...

قبول دارم سن بلوغ کم شده .اما من از قدش که از دست؟بده میترسم از یه طرفم خیلی دنیاش بچگونه هست اصلا شوکم نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه .انگار پرت شدم از بلندی