2777
2789

گاهی وقتا تایپیک هایی میبینم که پشمام میریزه 

بعد با خودم میگم کارایی که گفته شده و انجام شده خلاف قوانین کشورمونه همش با خودم میگم یعنی اطلاعات این کاربرا محفوطه ؟ نمیرن ته توشو در بیارن گیرشون بندازن شناساییشون کنن 

منظورم‌همه نیست بعضیا که میشه گفت کارشون نقض کردن قانونه من فقط راجب سایت کنجکاوم یعنی انقد امنه که اعتماد دارد فاش نشه هم چین چیزایی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هبچ چیز امنی وجود نداره تاپیکایی هم که میترکه فقط از دست رس کاربرای عادی خارج میشه.الازم باشه پیگیری کنن میکنن.ولی در چه موردی چیز خاصی گفته نمیشه ک

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
مثال زدم مثلا یکی از کاربرا حالا درسته درمورد یکی دیگ گفت ولی درمورد یه قاتل حرف زد که فاش نشده میدو ...

ارهههه بودم تو تاپیکش راست میگیااااا

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

نه بابا چه امنیتی؟همین چند روز پیش اطلاعات در معرض دسترس بقیه قرار گرفته بودمنتها بعضیا فکر میکنن ای ...

خب منظورم همینه دیگ خیلی عجیبه 

با اینکه تو ایران همه برنامه ها فیلتره و کسی نمیتونه استفاده کنه 

ولی نینی سایت مثلا یکی میاد راجب قتل میگه 

اطلاعات میده 

یکی میاد راجب خیانت به شوهرش میگه 

خب اینا جرم هستن که خیلی حکم سنگینی هم دارن منظورم این بود نمیان اطلاعات کاربرا رو در بیارن ردشونو بزنن

هبچ چیز امنی وجود نداره تاپیکایی هم که میترکه فقط از دست رس کاربرای عادی خارج میشه.الازم باشه پیگیری ...

درمورد چیز خاصی گفته نمیشه؟ 

من بارها دیدم طرف تایپیک زده جونش در خطره 

کمک میخواد جوریم نبود که بشه گفت دروغ میگه چون معلوم بود حقیقت داره 

یا قبلا دیدم که خیلیا تایپیک میزدن با اینکه شوهر دارن با کس دیگه ای رابطه دارن 

من قضاوت نمیکنم اصلا نمیگم کاراشون درسته یا غلط فقط میگم این موارد حداقل قانون خیلی رسیدگی میکنه و عجیبه که اینجا ...

درمورد چیز خاصی گفته نمیشه؟ من بارها دیدم طرف تایپیک زده جونش در خطره کمک میخواد جوریم نبود که بشه گ ...

واقعا ندیدم این که میگی طرف جونش در خطر بوده ولی مورد دوم احتمال میدن شاید طرف دروغ بگه ولی حرفای سیاسی و افراد خاص رو دیدم پیگیری کردن حالا نه از طرف خود سایت. چون برای کسی که برنامه نویسه سایتای تبلبغاتی خیلی اسونه برای همین بیشتر وقتا تو جنجالا کلا میندن سایتو که بهانه دست کسی ندن یا فیلترش نکنن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)