2777
2789

من اصلا ترسو نبودم کلا هم تنها بودم شوهرم صبح میرفت شب میومد

زایمان که کردم مامانم و مادرشوهرم اومدن پیشم نوبتی تو این دو سه روز 

بعد کار داشتن یه لحظه گفتن کی بمونه پیشت ما چند ساعت دیکه بیایم

گفتم هیچ کس بابا نمیخواد بعد کای مسخره کردم گفتم میترسین جن بیاد چه مسخره بازیا میترسین چی بشه هیچی نمیشه بابا

بعد نمیدونم تلقین کردم یا چی از جلو چشمم دوباره سریل یه چیز سیاه رد شده خیلی زود

رفتم دنبالش فکر کردم شوهرمه دیدم کسی نیست

خیلی میترسم😭

با اینکه این چند روز تنها نبودم اصلا.  الانم تنها نیستم ولی میترسم😭

خاک تو سرم کاش مسخره نمیکردم😭 فک کنم تلقین کردم

تازه اونم وقتی دیدم که اصلا تنها نبودما مامانم و مادرشوهرم کنارم نشسته بودن

چیکار کنم دوباره مثل قبل بشم

فک کنم توهمات ذهنمه

الانم مادرشوهرم گفت سرماخورده دیگه نمیاد که بچه مریض نباشه

مامانم هم که کار و زندگی داره همش دلش میخواد بره

هر کی میاد دلش میخواد فقط بره منم احساس میکنم زوری موندن ناراحت میشم میگم برید من راحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

🥲تنها نیستی که بچه ت که پیشته حتی اگه اونا هم برن 

ترس هم نمی‌خواد که هیچ کاری نمیتونن بکنن همین مدلی که گفتی یه بسم الله بگی رفتن 

ولی در کل همیشه آیت الکرسی و چهار قل واسه خودت و بچه ت بخون سوره بقره هم تو خونه بذار

خیلی دلم یه نی نی میخاد🥺 میشه برام دعا کنید که به حاجت هام برسم؟❤️

🥲تنها نیستی که بچه ت که پیشته حتی اگه اونا هم برن ترس هم نمی‌خواد که هیچ کاری نمیتونن بکنن همین مدل ...

احساس میکنم با این کارا دارم به خودم تلقین میکنم که هستن 

باید باور کنم وجود ندارن

برو خونه مامانت

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
احساس میکنم با این کارا دارم به خودم تلقین میکنم که هستن باید باور کنم وجود ندارن

خب همین کار و کردی جن بهش برخورده اومده 

بگو هست ولی هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست همینارو بخونی رفتن 

خیلی دلم یه نی نی میخاد🥺 میشه برام دعا کنید که به حاجت هام برسم؟❤️

برو خونه مامانت

ووسیله بچه زیاده نمیشه برم

خودمم اصلا راحت نیستم به خاطر دستشویی فرنگی و اینا 

خجالت میکشم کلا

هر روز باید برم حموم تازه با کمک شوهرم 

سخته اونجا اصلا امکانش نیست

من شدیدا میترسیدم

مخصوصا شبا از تاریکی وحشت داشتم،از عروسکای بچم هم میترسیدم کلا خیلی ترسو شده بودم

رفتم پیش متخصص زنانم بهش گفتم خانم دکتر یه چیزی بگم بهم نمیخندید؟ بهش گفتم از تاریکی و عروسک و ..... وحشت دارم

گفت بخاطر کم خونیه و چیز طبیعیه و خنده دار نیست دخترم

برام ویتامین و قرص آهن قوی تجویز کرد که زود خوب شدم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
خب همین کار و کردی جن بهش برخورده اومده بگو هست ولی هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست همینارو بخونی ...

یعنی چی برخورده

اصلا وجود ندارن که توروخدا نترسونم😭

من چرا اینجور شدم سرگیجه و سردرد دارم

ایه الکرسی بخون اگه خدایی نکرده باشن هم میرن بعدشم بهشون اصلا فک نکن حواستو پرت کن یادت میره درست میشی روزای اول زایمان ادم اونقد خسته میشه که وقت فک کردن پیدا نمیکنه هروقت نی نی خوابید توهم استراحت کن بخواب به کارات برس خودتو مشغول کن که فکر بیخودی نکنی

2810