2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
قطعا هست عزیزم الان دیگه حتی دانشمندان خارجی هم براشون ثابت شده که قرآن کتاب الهی هست و اصلا هیچ بشر ...

کدوم دانشمندی؟

بعدم اینکه چند تا دانشمند به کتاب مذهلی رو تایید کردن این رو می‌شه به همه دانشمندا تعمیم داد؟

چرا از خودتون حرف در میارین؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم مگ گفتم کاری کنی توروخدا تاپیک رو ب حاشیه و دعوا نبرید بزارین چهارنفر ک علاقه دارن بخونن شاید ...

اون تاپیکت راجع به مرگ های عجیب و غریب و گمشده ها رو میخواستم بخونم ولی دیدم ترکیده تاپیکت خیلی ناراحت شدم نمیدونم واقعا خب خوشتون نمیاد نیاید تو تاپیک به همین سادگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله روح نابود نمیشه ولی دنیای دیگه ایم وجود نداره درواقع روح من تو چیزی زنده میمونه که از من بجا مون ...

اینا که اثرات اعمالتن 

دنیای برزخ وجود داره و تقاص اعمال و... هم هس بصورت کارما 

و خیلی چیزا رو نمیتونم بگم توضیحش سخته

کتاب سفر روح بخون 

روح ربانی مسعود ریاعی

معتقد به تسلسل 

علت اینکه میگی بعد مرگ من نابود میشم اینه که خودتو جسمی میدونی که دارای روحه درحالی که حقیقت اینه ما ...

ولی به نظرم روح و فکر کردن و خیال کردن ناشی از همون مغز آدمه وقتی جسم نابود بشه خب روح هم باید نابود بشه .

حتی خواب هم به نظرم ناشی از فکر و خیال آدمه و تجربش از دنیای واقعی . مثلا تو اینترنت خوندم افراد نابینای مادرزاد خواب تصویری نمیبینن چون تاحالا تجربش رو نداشتن ولی اگه روح واقعی بود و به جسم هیچ ربطی نداشت به نظرم افراد نابینا هم باید میتونستن خواب تصویری ببینن 

مثلا اکثر خوابایی که من خودم دیدم به افکار و احساساتم ربط داشته و تا حالا رویای صادقه ندیدم ولی اون افرادی هم که رویای صادقه دیدن ممکنه یه حالت از چند حالت ممکن رو دیده باشن و اتفاقی بعدا درست از آب دراومده باشه 

فشار قبر همون دل کندن از وابستگیهاست انسانی که وابستگی دنیوی نداشته باشه فشاری هم تجربه نمیکنه و برع ...

یعنی منی که اینا دنیا و هرچی که درش هست برام سر سوزنی ارزش نداره شب اول قبرم راحته😃

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم

اینا که اثرات اعمالتن دنیای برزخ وجود داره و تقاص اعمال و... هم هس بصورت کارما و خیلی چیزا رو نمیتون ...

خوندم ولی بنظرم شمام کتابای اروین یالوم رو بخونید واقعا اون دنیای وجود نداره ما برای ترس از آزادی و پوچی و مرگ و تنهایی این داستانارو‌ساختیم 

قطعا هست عزیزم الان دیگه حتی دانشمندان خارجی هم براشون ثابت شده که قرآن کتاب الهی هست و اصلا هیچ بشر ...

می تونی عزیزم اسم این دانشمند رو بگی؟

و کجا گفتن جنس مورچه از شیشه است؟ 

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
خاک هم نکنن میزارن تو سردخونه بدبخت یخ میزنه 😔

این کتابه که گفتم اسمش شناخت روح از حسن رهبرزاده هست

این چیزیم که توی کتاب گفتن رو به صورت علمی ثابت کردن محققا نه تو ایران بلکه در سراسر دنیا بررسی کردن تحقیق نمی‌دونم تو کدوم کشور بوده اگر اشتباه نکنم آمریکا بود، دیدن چقدر قبرایی که از داخل خراشیده شده یا تو سردخونه آوردن بیرون دیدن بخار جمع شده تو کیسه و به صورت علمی گفتن بهتره تا ۲۴ ساعت دفن نشه

مخصوصا اونا که سکته قلبی میکنن احتمالش خیلی بالاست که برگردن

من خودم وصیت کردم تا ۲۴ ساعت دفنم نکنن و اگر بقیه بذارن برای عزیزانم هم همین کارو میکنم

البته کارت اهدای عضو پر کردن ساعت اول لختم میکنن هیچی نمیذارن بمونه 🤣🤣🤣

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ولی به نظرم روح و فکر کردن و خیال کردن ناشی از همون مغز آدمه وقتی جسم نابود بشه خب روح هم باید نابود ...

افکار و تصورات وخیال یا نجوای درون مربوط به روحه وطبقه فک کنم جبروت دقیق یادم نیس ولی توضیحشو قبلا تو کلیپی دیدم 

افراد نابینا هم خواب میبینن به گوگل وعلم گفتم اعتماد نکنید توی یه کلیپی از الهی قمشه ای اینو دیدم وچند تجربه از افراد نابینا

و اینکه بله بیشتر خوابها از احساساتت میاد ولی بعضیاشونم از طرف استاد درون برای راهنمایی انسان

معتقد به تسلسل 

تو کلاسای ابتدایی بهمون میگفتن اگه موهاتون بیرون باشه از موهاتون آویزونتون میکنن😃😂

شتتت💔🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

یه زمانی از سمت خانوادم خیلی اذیت بودم گیرای الکی اختلاف نظر با پدرم و..... مذهبی افراطی نیستم ولی خ ...

عزرائیل بوده😨😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉