2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
ولی من بلند دوس دارم

در ادبیات ما هم همیشه از زلف و گیسو و گیسوان صحبت شده.

بر زلف چون کمندش ای دل مپیچ که آنجا

سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت

از بس که تار زلفت دلها گرفته منزل

دل را کجا بجویم یک زلف و این همه دل

زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم

ناز بنیاد نکن تا نکنی بنیادم

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

من بارها. و بارها روحم. جدا شده و متوجه‌ میشدم از خونه دور میشم از درها دیوار ها عبور میکنم حتی خونه ...

عزیزم این برونفکنی اثیری هس که تجربه میکنی 

و خیلی خوبه 

اگه بتونی خوب ازش استفاده کنی

معتقد به تسلسل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ادبیات ما هم همیشه از زلف و گیسو و گیسوان صحبت شده.بر زلف چون کمندش ای دل مپیچ که آنجاسرها بریده ...

بله 

زیبا بود 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

اگه واقعا در اینمورد میخوای بدونی 

کتاب سفر روح مایکل نیوتن

کتاب روح ربانی اثر مسعود ریاعی رو بخون 

معتقد به تسلسل 

لطفا خواهش میکنم بیاین تاپیک اخرم و براش دعا کنین خیلی احتیاج داره جوونه تو کماست😓❤️‍🩹😭 از ته دلتون دعا کنین

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
چه ربطی به تاپیک تو داشت گفت چوب تا آستین گفتن اعمالت خوبه وگرنه چوب من تا جاهای دیگه ام میره

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اسی خیلی به این موضوعات علاقه داریا 🤣چند روز پیشم یه تاپیک با همین عنوان داشتی فکر کنم

بله مشکلش کجاست؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من نگاهم به زندگی‌وجودیه یعنی من تا زنده ام‌وجود‌دارم‌و‌بعد از مرگ‌قاعدتا وجودم نابود میشه چهارترس ا ...

علت اینکه میگی بعد مرگ من نابود میشم اینه که 

خودتو جسمی میدونی که دارای روحه 

درحالی که حقیقت اینه ما روحی هستیم که دارای جسمه 

و جسم لباسه 

و روح هرگز نابود نمیشه

معتقد به تسلسل 

علت اینکه میگی بعد مرگ من نابود میشم اینه که خودتو جسمی میدونی که دارای روحه درحالی که حقیقت اینه ما ...

بله روح نابود نمیشه ولی دنیای دیگه ایم وجود نداره درواقع روح من تو چیزی زنده میمونه که از من بجا مونده مثلا یه بیت شعر یه کتاب یه درخت که کاشتم یه مهربونی هرحس خوب یا بدی که به دیگری منتقل کنم