2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
من واقعیتش فکر میکنم هیچ خبری نیست نه بهشتی نه جهنمی همه ترسم اینه که واقعا هیچ خبری نباشه و این همه ...

قطعا هست عزیزم الان دیگه حتی دانشمندان خارجی هم براشون ثابت شده که قرآن کتاب الهی هست و اصلا هیچ بشری نمیتونسته چنین چیزایی رو تشخیص بده اونم بالای هزار سال پیش و همین قرآن از آخرت و بهشت و جهنم میگه

مثلا یکی از عجایب قرآن اینه که در یک آیه ای به جای عبارت له شدن مورچه ، میگه خرد شدن مورچه

و دانشمندان فکرمیکنن آتو پیدا کردن میگن در عربی این عبارت که معنی خرد شدن میده برای شیشه به کار میره و بعد با بررسی میکروسکوپی مورچه متوجه میشن مورچه جنسش شیشه ایه  

قطعا هست عزیزم الان دیگه حتی دانشمندان خارجی هم براشون ثابت شده که قرآن کتاب الهی هست و اصلا هیچ بشر ...

یه دانشمند خارجی هم که نماز میخونده گفته گیرم که آخرتی هم نباشه اگه باشه که نمازمو تقدیم میکنم و اگه نباشه که حرکاتش بهترین ورزشه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی ترس از مرگ داشتم با دیدن چند قسمت زندگی پس از زندگی انقد برام قابل قبول شد که یه بار رفتم و میتی رو غسل دادم و مرگ یکی از عزیزانم هم برام راحت تر گذشت درصورتیکه قبل از اون حتی از خبر مرگ یه غریبه هم حالم خیلی بد میشد..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14933868/%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D9%85%D8%B1%DA%AF?page=1

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تعریف کن عزیزم

یه زمانی از سمت خانوادم خیلی اذیت بودم گیرای الکی اختلاف نظر با پدرم و..... 

مذهبی افراطی نیستم ولی خب نماز و قرآنم به جاست

یه شب خیلی حالم بد بود تو اتاق نشسته بودم یه قرآن کوجیک داشتم از پنجره پرتش کردم تو حیاط 😔

گفتم بسه دیگه هر چی خوندمو عمل کردم فایده نداشته برام دیگه تموم خسته شدم 

دراز کشیدم که خوابم ببره نمیدونم چند دقیقه گذشت خواب بودم بیدار بودم نمیدونم یه دفعه دیدم یه آقایی با لباس و بدن کاملا مشکی هیچیش پیدا نبود فقط از صداش میدونستم آقاس دست گذاشت رو شونم گفت بیا بریم گفتم کجا گفت بیا بریم بهت میگم گفتم نمیام کجا بیام شما کی هستین گفت مگه نگفتی خستم بیا بریم گفتم نمیام گفت خب اگر نمیای بلند شو برو قرآن رو از تو حیاط بیار بزار سرجاش 

جالبه اصلا نترسیدم اصلا

آروم بلند شدم رفتم قرآن رو آوردم اومدم تو اتاق اون آقا نبود رفته بود 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم

یعنی خدا استغفرالله انقدر نامهربون تره که بیاد زنا رو از موهاشون آویزوون کنه؟ عجب چیزایی میگید

جدی نگفتم. خدا ارحم الراحمینه.

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

یه زمانی از سمت خانوادم خیلی اذیت بودم گیرای الکی اختلاف نظر با پدرم و..... مذهبی افراطی نیستم ولی خ ...

سوره حجر ایه ۹ ، انا نحن نزلنا الذکر وانا لها لحافظون ، هماناکه ماقران رانازل کردیم وبران محافظت میکنیم 

😔

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

خب از کجا بفهمیم کی میخواییم بمیریم که قبلش موهامونو کوتاه کنیم 😐

از آنجا ک مرگ همیشه در کمینه، همیشه کوتاه باشه موهاتون.

فان بود 😊

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

از آنجا ک مرگ همیشه در کمینه، همیشه کوتاه باشه موهاتون.فان بود 😊

ولی من بلند دوس دارم 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

من بعد از ۳۰ سالگی خیلی مرگ را نزدیک دیدم...و البته نه اینکه افسرده بشم ...بلکه هم حس زندگی بهتری دا ...

برای همین میگن مومن بمیرید تا بعدا مومنان یادتون کنند(اللهم الغفر المومنین والمومنات )برای همه خوبان حساب میشه..

بشدت اعتقاد دارم .😔الهی عاقبت هممون بخیر باشه

مادرم سه سال وچندماهه فوت شدن ،اهل نماز وعبادت وتامیتونست حق خداوناس ورعایت میکرد ، جالبه قبل وبعد هرحادثه خبرمون میکنه ،جایی اشتباه کنیم حتما به ماگوشزد میزنه ،همش میگه اینجا قشنگه بسازینش ،عمرتون وهدر ندید

بهترین اعمال نماز وقران و اهل بیتن 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

ب نظرم فشار قبر برای یه مادر ک بچه های کوچیک داره چیزی جز جدایی از بچه هاش نیست😭 چون من یه شب تجربه ...

فشار قبر همون دل کندن از وابستگیهاست 

انسانی که وابستگی دنیوی نداشته باشه فشاری هم تجربه نمیکنه و برعکس .

معتقد به تسلسل