2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
عذاب قبر همینه دیگه ایشالا خدا برای هممون اسون کنه😭😭😭

من که این چیزا رو باور ندارم

ولی ما انسانها نمیتونیم از رنج‌و عذاب رهایی پیدا کنیم

مادامی که باشیم عذابی هم هست

پس نگرانی معنایی نداره فقط باید باهاش روبرو بشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نک ...

خب از کجا بفهمیم کی میخواییم بمیریم که قبلش موهامونو کوتاه کنیم 😐

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

ینی هرکس اینجور تاپیکا نمیره اعمالش بلده؟

چه ربطی به تاپیک تو داشت 

گفت چوب تا آستین گفتن اعمالت خوبه وگرنه چوب من تا جاهای دیگه ام میره

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نک ...

حالا با اون آویزونی کار ندارم 

ولی میگن باید موقع شستن میت زن موی سر روی نوک سینه بیفته یکی از فرضیات اسلامه 

میگن تا زیر سینه بهتره ولی اگه نشد نوک سینه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
من که به تناسخ اعتقاد دارم ترسی ندارم

احسنت 

احسنت 

هرکی به این باور برسه از ترس که پایین ترین ارتعاشه رها میشه و میتونه خودشناسی و خودسازی کنه 

کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتن رو بخونید

معتقد به تسلسل 

با یه توجیه ساده می‌خوای موضوع به این عمیقی رو تبیین کنی؟اصلا در وجود روح کلی حرع و شبهه و بحث علمی ...

اگه میخوای حقیقتو بفهمی علم و رها کن 

علم چیزی جز خزعبلات نیس که باهاش مغزمونو شست شو دادن

معتقد به تسلسل 

خواب می بینیم چند روز بعد اتفاق می افته این یعنی اینکه موقع خواب روح از بدن میره و آینده رو می بین ...

شما رویای صادقه میبینید و به علت بیداری روحتون و باز بودن یا شفاف بودن چشم سومه

معتقد به تسلسل 

من تعصبی ندارم که هیچ وقت قانع نشم اگه دلیل محکم و قانع کننده ای بشنوم قانع میشم حتی اون نظرایی که م ...

عزیز دلم 

اگه واقعا واقعا موضوع برات مهمه و واقعا میخوای بدونی برزخ وحسابی وجود داره یا نداره 

کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتن رو بخون 

این کتاب موید ت ن اسخ هم هس

معتقد به تسلسل 

اگه میخوای حقیقتو بفهمی علم و رها کن علم چیزی جز خزعبلات نیس که باهاش مغزمونو شست شو دادن

اوهوم!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!