2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نک ...

آویزان کردن چیه🥸

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

یهویی یه چیزی به ذهنم رسید.انشالله صد سال عمر کنین، برای احتیاط قبل مرگ موهاتونو خیلی کوتاه کنید، نک ...

😑😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پدرم تصادف کرد دو روز که داخل کما بود بعد از عملش دکترا قطع امید کردن حالش خیلی بد بود بعد مادرم رفته بود شهدا گمنام شهرمون گریه میکرده التماس که کمک کنید حالش خوب بشه شما بنده خوب خدا هستین 

الانه ازش میپرسیم که یادت میاد ۱۰ روز تو آی سی یو بستری بودی میگه نه فقط دو تا چیز یادمه یه جوانی که گوشه اتاق واستاده بود داد میزده خدایا کمکش کن همش میگفت کلمه الله انگار چندبار تکرار میشه هر لحظه (یا اینو دیگه مامانم تعریف میکنه که رفتم به بابات غذا بدم یه دفعه بهم گفته مادرم اینجا بوده کجا رفته ....مادربزرگم فوت کرده میگه اون روز آمده با چادر سفید گلدار دور تختم دور زده بعد نشسته کنارم گفته خوب میشی بچه ام)

.....🤪....

شاید مرگ یه دریچه باشه به یه یه دنیای عجیب و غریب و خیلی بد و ترسناک و رازآلود پر از هیولا و آدمخوار و کساییکه بتونن نجات پیدا کنن دوباره به این دنیا میان تو یه جسم جدید و دوباره مرگ و دوباره اون دنیا و ...😐😂

شاید مرگ یه دریچه باشه به یه یه دنیای عجیب و غریب و خیلی بد و ترسناک و رازآلود پر از هیولا و آدمخوار ...

دیگه برگشتی درکار نیست😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من واقعیتش به برنامه زندگی پس از زندگی دید خوبی نداشتم میگفتم حتما الکی هست بعد اتفاق بابام و یکی از اقوام که یه ماه داخل کما بود  باور کردم که واقعا دنیای بعد مرگ وجود داره این اقوامون بعدش آمد یه عالمه تعریف کرد که ارواح مرده ها رو دیده یا داخل کما بودم غذا نذری یکی آورده اینقدر دوست داشتم ازش بخورم یا به خواهرش گفته تو آمدی ملاقاتم پسرت اون شب دندون درد داشته تو حیاط بیمارستان گریه میکرده 

.....🤪....
عه چه بد دلم برا این دنیا تنگ میشه😂

عذاب قبر همینه دیگه ایشالا خدا برای هممون اسون کنه😭😭😭

من واقعیتش به برنامه زندگی پس از زندگی دید خوبی نداشتم میگفتم حتما الکی هست بعد اتفاق بابام و یکی از ...

بله کاملا واقعیه

من بعد از ۳۰ سالگی خیلی مرگ را نزدیک دیدم...و البته نه اینکه افسرده بشم ...بلکه هم حس زندگی بهتری دا ...

چندروزه حالم خوب نیست با خواندن پیامت بخصوص جمله آخرش کمی بهترشدم

واقعا صدساله دیگه کسی مارو یادش نیست سعی کنیم شاد باشیم

شما هم لطف کن قبل از مرگ ،چشمای خودتونو از حدقه دربیارید 

تا اتفاقای بدی براتون نیوفته خدای نکرده🤗

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

یعنی خدا استغفرالله انقدر نامهربون تره که بیاد زنا رو از موهاشون آویزوون کنه؟ 

عجب چیزایی میگید

بداهه،مثل ادامه شعر.