2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

خیلی چیزها هست که میتونم تعریف کنم که شکت برطرف بشه.ولی نمیدونم بگم باور میکنی یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک میگم به تو ربطی نداره من کجا نظر بدم یا نه که با این لحن حرف میزنی و دستور میدی نه به دینی توهین ...

برای خودت میگم  چون شما آتئیست ها هر چی دلیل براتون بیارن یک چیزی میگید اونقدر تکرار میشه این چرخه که عمرت به پایان میرسه ،میگم حالا که قرار نیست هیچوقت قانع بشی نه وقت خودت رو بگیر نه بقیه ،نه برای امشب بگم برای همیشه سعی کن در مورد دین جایی نظر ندی و تو دلت حرفات رو نگه داری،به نظر خودت عاقلانه س وقتی قرار نیست قانع بشی میای با بقیه حرف میزنی ،خب نه تعطیلی کلن قبول کن اینو

برای خودت میگم چون شما آتئیست ها هر چی دلیل براتون بیارن یک چیزی میگید اونقدر تکرار میشه این چرخه ک ...

آتئیست یعنی خداناباور.به تاپیکاش نگاه کن.خدارو قبول داره.بهتره جوابش رو درست بدیم تا شکش برطرف بشه.

من از مرگ نمیترسم.. وقتی تو شکم مامانمون بودیم ی حای کوچیک بود اومدیم ب این دنیا ک خیلی متفاوت تر از شکم مامانه و دنیای بعدی قطعا بزرگ تر از این دنیاس

و بنظرم اصلا ترس نداره

فقط از خدا بترسید 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

برای خودت میگم چون شما آتئیست ها هر چی دلیل براتون بیارن یک چیزی میگید اونقدر تکرار میشه این چرخه ک ...

من تعصبی ندارم که هیچ وقت قانع نشم اگه دلیل محکم و قانع کننده ای بشنوم قانع میشم حتی اون نظرایی که محترمانه جواب دادن و دلیل اوردن رو لایک هم کردم و تشکر کردم ازشون حتی اگر قانع نشدم هم هیچ بحثی نکردم باهاشون که تاپیک نترکه . 

من آتئیست نیستم و قلبا دوست دارم اون دنیا باشه که حداقل بعضیا تقاص پس بدن . گفتم شک دارم حتی پیامبر خدا هم شک کرد که چجوری مرده ها زنده میشن و داستانشو فکر کنم شنیده باشی عزیز پیامبر . اگه جای خدا بودی فکر کنم همونجا جون اون پیامبرو میگرفتی چرا شک کردی به قیامت و زنده شدن مرده ها 

اگر به خاطر خودم نظر داده بودی با این لحن نمیگفتی انگار دنبال دعوایی 

من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

خواب می بینیم  چند روز بعد اتفاق می افته این یعنی اینکه  موقع خواب روح از بدن میره و آینده رو می بینه

تورامام زمان عج دعام کنید با تخمک خودم باردار بشم .در حد یک صلوات .درهای دور از انتظار گشوده میشود و راههای ناگه نمایان. یارب سپاسگزارم .
من تعصبی ندارم که هیچ وقت قانع نشم اگه دلیل محکم و قانع کننده ای بشنوم قانع میشم حتی اون نظرایی که م ...

عزیزم حق با توعه پست هات رو خوندم جواب ابلهان خاموشیست جوابش رو نده بزار بسوزه 

تو زندگی پس از زندگی دختر ارواح سر گردان دیده بود بعد میگفت لباس بلندسفید تنشون بود و موهاشون بلند و ...

حالا چرا همه لباس سفید میبینن واقعا باید یه تاپیک بزنم در این باره

هیچکس لباس سبز یا ابی یا قرمز نمیبینه اینو بی شوخی میپرسم.

کتاب آن سوی مرگ و سه دقیقه در قیامت و شنود جواب سوالتو میده من خیلی دوستش داشتم خیلی

این کتابها شبهه دارن لطفا به کسی معرفی نکنید

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤