2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست

مامانم و زنداداشم کلا حرف زدنشون غیبت و تهمته نمی‌دونم چجوری میخان جواب پس بدن

مادربزرگمم اینحوری بود ده سال سرطان رو تحمل کرد زمین گیر بود با سرنگ بهش غذا میدادن( خدا خیرش بده عروس خالم رو) خیلی سختی کشید بچه هاش بهش سر نمیزدن یه شب جون میده و میمیره هر وقت براش صلوات می‌فرستم میاد تو خواب بهم نگاه می‌کنه 

الان دقیقا مادرم اونحوریه خداروشکر منو آبجیم شبیهش نشدیم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

خانم های خوشگل نی نی سایت 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ادرس انلاین شاپم داخل تاپیکم  گذاشتم داخل ایتا هم میتونم ادتون کنم 

انواع شمع،گیفت با کمترین قیمت بازار میفروشم 

ممنون میشم حمایت کنین ازم مناسب برای هدیه،دکور،گیفت

همه شمع ها زیر ۵۰ هزار تومن و همه گیفت ها زیر ۱۵ هزار تومن

اینم لینک گروه تلگرام این عبارت داخل سرچ تلگرام سرچ کنید براتون میاره :   ninacandle_n

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

شک به دین رو همین امشب تو همین تاپیک میخوای برطرف کنی ،خواهشا نظر نده بحث رو به بیراهه نبر،،درسته دینی در کار نیست هر چی فکر می‌کنی درسته راحت باش

ول کن نصف شبی جون خودت ،ان‌ شاءالله‌ که حضرت عزرائیل‌ (علیه السلام )رعایت کنه و راحت قبض روح کنه از ما به برکت امام زمان ،امام حسین هم در قبر هوامون داشته باشه و حضرت فاطمه و امام رضای مهربونم مارو تنها نذارن‌ و به سلامت و بدون ترس و وحشت به بهشت برخی برسیم صلوات 

من کلا به همه چی شک دارم این همع دین تو طول تاریخ بوده از کجا معلوم واقعا دین ما درست بوده شاید هیچ ...

بهترین مثالش همون تغییر فصل و زنده شدن و مردن گیاهاست که فکر کنم داخل قران هم اومده 

خدا میگه مرگ (نابودی)وجود نداره شما فقط برمیگردید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
شک به دین رو همین امشب تو همین تاپیک میخوای برطرف کنی ،خواهشا نظر نده بحث رو به بیراهه نبر،،درسته دی ...

خواهشا به نظر من کاری نداشته باش 

با آدمای متعصب و دعوایی کاری نداشتم و گفتم شاید یکی منطقی جواب بده بدون تعصب و گارد گیری 

موضوع تاپیک هم دقیقا در مورد بعد از مرگه و تو تاپیک مرتبط نظر دادم .  بیراهه راه شماست که میخوای نظرات غیر دلخواهتو حذف کنی 

خواهشا به نظر من کاری نداشته باش با آدمای متعصب و دعوایی کاری نداشتم و گفتم شاید یکی منطقی جواب بده ...

آخه شماها تا آخر عمر اون قراره همینجوری آتئیست بمونید ،فکر کردی الان تحول قراره برات ایجاد بشه ،برو‌ دنبال کارت این بحث ها رو هم تو تاپیک نیار

آخه شماها تا آخر عمر اون قراره همینجوری آتئیست بمونید ،فکر کردی الان تحول قراره برات ایجاد بشه ،برو‌ ...

رک میگم به تو ربطی نداره من کجا نظر بدم یا نه که با این لحن حرف میزنی و دستور میدی 

نه به دینی توهین کردم نه حرفی ضد دین زدم گفتم شک دارم و قانع نیستم بعضی از کاربرای باشعور هم منطقی و بدون عصبانیت دلیل اوردن و حتی کتاب معرفی کردن برای خوندن 

اره

خدا حفظش کنه

بعد مرگ پدرت ترس از دست دادنشو نداری؟

من از وقتی یکی از نزدیکانم فوت شد این ترس افتاده به جونم واقعا نمیدونم اگه مامان و بابام فوت بشن چجوری میتونم تحمل کنم 😢

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خدا حفظش کنهبعد مرگ پدرت ترس از دست دادنشو نداری؟من از وقتی یکی از نزدیکانم فوت شد این ترس افتاده به ...

چرا 

خیلی بده 

خدا سایه پدر مادرتو از سرت کم نکنه

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔