2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا ولی حس میکنم روزهایی که حالشون خوب نیست تاپیک میزنن با تحریک حس حسادت دیگران یا اینکه به ...

چه جالب گفتین 👌

انشاله که در روزهای خوبی باشه و من همیشع فکر میکردم باشه...ولی اخه ادم در مورد سایز دعوا راه میندازه؟..کی از همه درشت تره؟ من من من  ...

این خیلی چیپ بود

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چه جالب گفتین 👌انشاله که در روزهای خوبی باشه و من همیشع فکر میکردم باشه...ولی اخه ادم در مورد سایز ...

😂😂😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
😂😂😑😑

دوباره استیکر خوف و رجا 😂😂

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

😂😂😂😂

میگن باید تو زندگی خوف و رجا داشت ...هر دو تاش لازمه ...

😊

ادم‌موجود عجیبیه وقتی میمیریم تا یه مدت عزیز میشیم انگار نه انگار تا دو روز قبل پشت سر هم غیبیت میکر ...

این دنیا کلا سرزمین عجایبه مخصوصا برای آدمایی که سیاست ندارن و نمیتونن دورویی ها و بد ذاتی بعضی آدما رو هضم کنن 

مطمئنم هیچکس با مرگ برای بقیه عزیز نمیشه فقط موضوع اینه که آدم مرده دیگه نه حسادت بهش میشه و نه منافع بقیه رو تهدید میکنه به خاطر همین بعضیا با مهربونی بیشتری درموردش حرف میزنن و دیگه باهاش دشمنی نمیکنن  جماعت زنده کش مرده پرست . 

به چشم دیدم یه آدم موفق رو چجوری نابود کردن آبروشو با تهمت و دروغ بردن چقدر بهش حسادت کردن ولی پس فردا همین آدم اگه دور از جونش بمیره میگن چقدر آدم خوبی بود ! ولی همینا نذاشتن این آدم خوب به حق و لیاقتش تو این دنیا برسه 

کلا الان مرده ها ، دارن مثلا زندگی میکنن اونجا ؟؟؟

بله اونام زندگی دارن ازدواج میکنن و...

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
میگن باید تو زندگی خوف و رجا داشت ...هر دو تاش لازمه ...😊

ینی چی میشه توضیح بدی عزیزم؟

ترسوهای که باز اومدن ببیند چیه لایکم کنند پلیززز

😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .