2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
اره عزیزم بابام نمونه ی بارزی از یک انسان شریف و بزرگ بود

خدارحمتشون کنه گلم روحشون قرین رحمت الهی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا بزار بر ببینم چی بوده

خودم حذفش کردم ...اونی که باید میخوند خوند و عکس العمل نشون داد😁

بعدش پاک کردم.

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من شنیدم ک میگن روح از قسمت قفسه ی سینه خارح میشه بخاطر همین میگن دل کنده💔آخ بعد مرگ پدرم همه چیز ب ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 😢😢

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
خانم‌گرانبها میفرمایید ۱۰۰ سال خیلی لطف داشته باشن دو سه سال بعدش هر چند سال یه بار هم‌ نمیان سر مزا ...

دقیقا خیلی زود فراموش میشیم انگار که اصلا نبودیم همه ی تعجبم از آدمایی هست که این دنیا رو خیلی جدی گرفتن و برای پول و قدرت و آرزوهاشون هر کثافتکاری میکنن یه جوری زندگی میکنن انگار اصلا قرار نیست بمیرن راحت یه نفرو نابود میکنن تا خودشون بالا برن .

فقط امیدوارم بهشت و جهنم واقعی باشه اگه نباشه همه چی به کام آدمای کثیف بوده هرکاری خواستن کردن و تقاصی هم ندادن 

ب نظرم فشار قبر برای یه مادر ک بچه های کوچیک داره چیزی جز جدایی از بچه هاش نیست😭 چون من یه شب تجربه ...

حتی فکرشم نمیتونم بکنم😭😭😭😭

واقعا در عجبم ک خوششون نمیاد و وارد تاپیک میشن و گزارش میزنن؟ چرا واقعا

👌👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خدا رحمتشون کنه عزیزم 😢😢

ممنون عزیزم همچنین رفتگان شما رو

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه ها یه چیزی میگم تو رو خدا بهم نخندید من قبلاً همیشه وقتی تنها بودم یا تو فکر فرو میرفتم یکی محکم میزد روشه راستم بعضی موقع شونه چپ ..ولی نگاه به دور ورم می کردم می‌دیدم هیچکس نیست ..هنوز تا هنوز تو فکرشم این چه اتفاقی بود دوست دارم بدونم برای اینطور میشدم

این گزارش ممنوع رو خوب اومدیا کلک😂😐ولی مطمعن باش بروبچ میزنن برات و خواهد ترکید😝😝😝

😂😂بزار بزنن دلشون ب همین خوشه بزنن ثوابشو من میبرم😜😜