2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
نی نی یارم دلش خواست

صداشون زدن ظاهرا😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من چندروز کما بودم باورکن هیچی ندیدم مثله خاب هم نیست انگاراصلا نبودی پوچ

😢😢😢😢

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردن دقیقا مثل بدنیا اومدن نوزاده که وارد دنیای جدید میشه مرگ عدم ونیستی نیست پایان نیست شروعِ...مثل ...

چقدررررر قشنگ توضیح دادی گلم😍😍😍

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من واقعیتش فکر میکنم هیچ خبری نیست نه بهشتی نه جهنمی همه ترسم اینه که واقعا هیچ خبری نباشه و این همه ظلم و بدی بی تقاص بمونه تو این دنیا . 

خیلی دوست دارم بهشت و جهنمی باشه ولی فکر نمیکنم واقعیت داشته باشه 

من فقط میدونم راحت جون دادن یا سخت جون دادن به اعمالمون مربوطه اینکه بعد از مرگ حالمون خوب باشه یا ن ...

دقیقا همینطوره

بابای خدابیامرزمم میگفت کافر وقتی روحش میخواد جدا بشه خیلی عذاب اوره براش ولی مسلمون ب راحتی روحش جدا میشه

پدر نازنین منم خیلی راحت رفت خیلی راحت

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

راستی یه کتابی خوندم در مورد ارواح می‌گفت خیلیا بعد مرگ زنده میشن برای همین تا 24 ساعت مرده رو خاک ن ...

😰😰😰😰😰

تجربه کردی شما؟

تقریبا

خودم رو بالای جسم خودم دیدم حس یه پر سبک بعدش به خودم اومدم دیدم این که بدن منه تا حس ترس اومد سراغم برگشتم تو بدنم وگرنه اولش اصلا نفهمیدم که خارج از جسمم هستم آزادانه تو خونه میگشتم 

اون تونل نوری که میگن از آسمون باز میشه که روح بره بالا، من یه شب خوابشو دیدم.فک کنم از بس دربارش فک ...

الهی آمین و راحت😢😢

من بعد از ۳۰ سالگی خیلی مرگ را نزدیک دیدم...و البته نه اینکه افسرده بشم ...بلکه هم حس زندگی بهتری دا ...

خانم‌گرانبها میفرمایید ۱۰۰ سال 

خیلی لطف داشته باشن دو سه سال

بعدش هر چند سال یه بار هم‌ نمیان سر مزارمون 

من ادمی رو دیدم که ۷ سال از فوت برادرش گذشته ولی مزار برادرش رو دقیق نمیدونست کجاست باید کلی میگشت تا پیداش کنه از بس که دیر دیر سر میزد 

اونایی ک ترسیدن

نی نی یار ۲ را برای تاپیک منم صدا زدن یک ساعت پیش...اومدن و رفتن 😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من واقعیتش فکر میکنم هیچ خبری نیست نه بهشتی نه جهنمی همه ترسم اینه که واقعا هیچ خبری نباشه و این همه ...

خب عزیزم قرآن برای همین رسیده دستمون اگه خونده باشی فراوون راجع به دنیای بعد از مرگ صحبت شده داخلش و پر از هشداره دیگه قران که دروغ و داستان نیست

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خانم‌گرانبها میفرمایید ۱۰۰ سال خیلی لطف داشته باشن دو سه سال بعدش هر چند سال یه بار هم‌ نمیان سر مزا ...

همینطوره 💔