2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست

من بنظرم مرگ راحته خوده مرگ سخت نیست

فکرکردن به گناه وکارهایی که کردیم مرگ رو سخت جلوه میده.بهشت وجهنم وجود داره

بنظرم جهنم وعذاب مثل حس شرمندگی ونادم بودن از اون گناهیه که کردیم حس شرمساری،من عذاب رو اینجوری معنی میکنم،در برابر خدا شرمنده ایم اون حسه همون عذابه 

و میسوزیم از گناهی که کردیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر نی نی یار ۲ در آنلاین ها

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

وقتی از بدن جدا میشی انگار از زیر چند کیلو اهن سنگین بیرون میای بیداری واقعی یعنی مرگ

تجربه کردی شما؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
یبار دیگه بگو خواهش میکنم

عزیزم بعدا سر فرصت برو تاپیک امشب قرار بود شام غریبانم باشه رو بخون. فکر کنم صفحه ۳ تاپیکام میشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من فقط میدونم راحت جون دادن یا سخت جون دادن به اعمالمون مربوطه اینکه بعد از مرگ حالمون خوب باشه یا نه هم همینطور

من به شدت می‌ترسم فقط بابت حق‌الناس‌هایی که گردنمه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خالم فوت کرده بود گذاشتن تو قبر اومده بود خواب یکی گفته بود سنگ لحد لهد؟ رو که گذاشتن خورده تو سرم د ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم😓😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزم بعدا سر فرصت برو تاپیک امشب قرار بود شام غریبانم باشه رو بخون. فکر کنم صفحه ۳ تاپیکام میشه

نه عنوانم اینه امروز قرار بود روز تشییع من باشه اشتباه گفتم خخخخخخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

پدربزرگ من همیشه دعا میکرد مرگ خوبی داشته باشه

روز فوتش حالش زیاد خوب نبود مادربزرگم میره برادر پدربزرگمو صدا کنه پدربزرگم میگه نمیخاد میخام بخوابم مادربزرگم براش چایی هم درست میکنه مادربزرگم که میرسه میبینه پدربزرگم فوت شده روحش شاد از وقتی فهمیدم همیشه میگم انشالله مرگ آسونی داشته باشم

همچنین پدر بزرگوار شمارو😔🖤

ممنون عزیزم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
کاش نمیومدم الان میترسمممم

برو بیرون عزیزم عنوان زدم هرکی میترسه نیااااااد