2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
من یبار نوجوانی چند ثانیه روحم از بدنم جدا شد و چون اون موقع خیلی پاک بودم واقعا بعد اینکه برگشتم خی ...

😓😓😓

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردن دقیقا مثل بدنیا اومدن نوزاده که وارد دنیای جدید میشه مرگ عدم ونیستی نیست پایان نیست شروعِ...مثل نوزادی که شکم مادرش براش یه دنیاس وقتی بدنیا میاد گریه میکنه فکرمیکنه تموم شد... زندگی هم همینه ما همه مسافریم زندگی واقعی اونطرفه اونجا خیلی زیباتره هممممممه آدما خود واقعیشونن همه درگیر خودشونن کسی نیست قضاوتت کنه یا برنجوندت چه بسا یه عده کمکت میکنن خیلی زیباتره  ...اینجا نهایت صدسال زندگی کنی اما اونجا ابدیه 

من نمیدونم بعد مرگ چخبره به بهشت و جهنم هم اعتقاد ندارم نمیدونم شاید مرگ انقدرا که میگن وحشتناک نباش ...

عزیزم هم بهشت هست هم جهنم ،مگه میشه اینهمه خلقت بی ادانه باشه؟ یا بی ثمر

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من بعد از ۳۰ سالگی خیلی مرگ را نزدیک دیدم...و البته نه اینکه افسرده بشم ...بلکه هم حس زندگی بهتری دا ...

😂😂😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

اون تونل نوری که میگن از آسمون باز میشه که روح بره بالا، من یه شب خوابشو دیدم.فک کنم از بس دربارش فکر کردم خواب دیدم

آنقدر قشنگ بود و خوشحال بودم ،کاش مرگ هم واقعا همینقدر قشنگ باشه

من نمیدونم بعد مرگ چخبره به بهشت و جهنم هم اعتقاد ندارم نمیدونم شاید مرگ انقدرا که میگن وحشتناک نباش ...

ب بهشت و جهنم اعتقاد نداری😑😑

فداتشم🖤فوتش خیلی راحت بود آروم چشماشو بست و تمام😔

عزیزم

چه آدم بزرگی 😍

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ولی از اونجایی که اعتقاد دارم به دنیای پس از مرگ مراعات میکنم حق الناسی گردنم نباشه

دقیقا میگن خدا از حق خودش میگذره از حق الناس اصلا😑

😂😂😭😭

به ترکیب  استیکرهات میدونی چی میگن؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من بارها. و بارها روحم. جدا شده و متوجه‌ میشدم از خونه دور میشم از درها دیوار ها عبور میکنم حتی خونه‌ کسی رفتم طبقه بالا از بالا خودم انداختم پایین هیچی م نشد واقعا وحشتناکه و به شدت‌ وارد بدنم شدم خیلی وحشتناک بود بارها برام پیش اومده بود مثل باد اینور اونور میری

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.