بچها بیاین هرچی درمورد مرگ شنیدین بگین تا ب اطلاعاتمون افزوده بشه فکر میکنین بعد مرگ چ اتفاقی میفته؟و زندگی در اون دنیا چجوریه؟ چقدر از مرگ میترسی ؟چقدر فکر میکنی ب مرگ ؟ من شنیدم کسایی ک روحشون پشت تابوتشون راه میره اعمالشون بده اما کسایی ک جلوی تابوت راه میرن اعمالشون خوبه یا میگن وقتی میخان مرده رو بزارن تو قبر ب چشم بقیه خیلی کوچیک میاد اما ب چشم مرده از اسمان تا زمینه ینی فک کن از اسمان سقوط کنی رو ب پایین اینقدره فاصله ی مرده تا قبر 😓😓😓😓😓😓
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
ارع فکر میکنم میترسم از شب اول قبر از اعمالم میترسم .
دروغ گفتم غیبت کردم موهاموبیرون گذاشتمنامحرما دیدن راستش میترسم و این ترسم باعث میشع گاهی از انجام بعضی کارا صرف نظر کنم و برای انجامدبعضی کارا حای باوجود اینکه قدر دانی نیست براش پیش قدم بشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من نمیترسم اصلا اتفاقا کنجکاوم فک میکنم خیلی خوش میگزره اما خوب دلم برا بچه هام میسوزه دوست دارم عمر کنم ممنونم از خدا که زندگی خوبی تو دو تا دنیا نصیبمون میکنه
بابام یه بار تو جوونیش امپول اشتباهی زده بودنشگفت روحم جدا شد رفته بودم برزخبهشتیا و جهنمیارو دیده ب ...
خدا بیامرزدشون💔😍😍
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان