2777
2789
عنوان

ورود افراد حساس و باردار و ترسو ب این تاپیک ممنوع ⛔گزارش ممنوع🙏✋

| مشاهده متن کامل بحث + 45620 بازدید | 420 پست
چرا تهمت میزنی اشتباه گرفتی من اصلا تاپیکهای قومیتی نمیرم چون ب من ربطی نداره راضی نیستم تهمت زدی به ...

تهمت نزدم عین حقیقتی بودکه دیدمو گفتم حتی کاربرابهت گفتن ازپروفت خجالت بکش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهمت نزدم عین حقیقتی بودکه دیدمو گفتم حتی کاربرابهت گفتن ازپروفت خجالت بکش

عزیزم اون شوخی بود شوخی زشت کردم با ینفر اینو گفت ولی تاخالا تهمت دزد بودن نزدم 😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من تهمت نزدم حقیقتوگفتم حالا کارثوابم کردم بفکرحلالیت وتوبه باشی . بای

شما برو از خدا طلب بخشش کن ب من تهمت زدی من ک راضی نیستم و نمیبخشمت موفق باشی ✋

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزم اون شوخی بود شوخی زشت کردم با ینفر اینو گفت ولی تاخالا تهمت دزد بودن نزدم 😐😐😐😐😐

جو تاپیک شوخی نبود فک نکن هیشکی حواسش نیس من حتی کاربرایی که اون تاپبک بودنوهم یادمه که برات نی نی یاروتگ کردن شانس آوردی تاپیک شلوغ شد ترکید . دیگه ریپ نزن اینوگفتم فک نکنی حق کسی گردنت نیس .بای

نگفت چرا سرگردان موندن؟ شاید قدیما میگفتن دستش از قبر بیرونه منظور همین بوده کار ناتمام دنیایی دارن ...

واقعا منم یه خواب عجیبی دیدم اینکه یه قبرستون قدیمی هس روستامون ک الان مطروکه شده دیدم از داخل همه قبرها دستها بیرون رو به آسمون حالت التماس ب خدا..وقتی از خواب بیدار شدم تمام بدنم میلرزید ولی توی خوابم اصلا ترسی نداشتم وفقط با تعجب ازدور نگاه میکردم..

خدا خودش آگاهه کدوممون راس میگیم کدوممون دروغ به همون حرم امام رضا که داری حاشا میکنی .برو حلالیت بطلب خانم معنوی .بای بای 

جو تاپیک شوخی نبود فک نکن هیشکی حواسش نیس من حتی کاربرایی که اون تاپبک بودنوهم یادمه که برات نی نی ی ...

میتونی ثابت کنی؟یالا ثابت کن نمیشه ک الکی ی حرفی رو زدو رفت😐😐

خدا خودش آگاهه کدوممون راس میگیم کدوممون دروغ به همون حرم امام رضا که داری حاشا میکنی .برو حلالیت بط ...

الان تاپیک میزنم بصبر

یه حس بی تربیتی به منم همینو میگه منم میگم این شیطانه میخواد دست از تلاش بردارم و بیخیال شم

منم عاشق خدا و اسلام پیامبرمون هستم .کلی حرف در مورد اسلام میشنوم یا میگن اسلام دین عرب هاست .حتی یه ذره هم حسم به پیامبر عوض نشده با تمام وجودم دوستش دارم .ولی حس میکنم اونقدرام بنده لایقی برای خدا نبودم .ازش شرمنده ام .

من میرم ریپ هم بزنی نگاه نمیکنم تاپیک هم بزنی نگاه نمیکنم میتونی نی نی یاروهم تگ کنی برام ولی من حرفی که بایدمیگفتموگفتم .