2777
2789

سلام،من الان توی نی نی سایت دیدم برای سنجش ثبت نام میکنن کسانیکه بچشون پیش دبستانی هست،سوالم‌این هست که من دخترم رو نفرستادم‌پیش دبستانی سال آینده باید بره اول کی باید برای سنجش وثبت نام مدرسه اقدام کنم؟ممنون میشم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب چرا نفرستادی؟برای سنجش و ثبت نام مدرسه از برج ۲ شروع میشه البته برای پایه اول

ممنونم عزیزم،هم اینکه دخترم همه ی آموزش هایی که داده میشد رو کامل اکی بود هم هزینه ی بالا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خودت از طریق سایت سنجش یا دولت من نوبت سنجش بگیرمرداد سال دیگه باید یکماه کلاس بره. بعًی مدارس اجبار ...

ممنونم عزیزدلم،الان من رفتم سایت اموزش پرورش قسمت سنجش رو واسم بازنکرد

زوده هنوزدو سه ماه دیگه فکر کنم باز بشهمن اشتباه نکنم اسفند ثبت نام کردم

خیلی لطف کردی گلم ،مرسی وقتتو گذاشتی🌹